David Măruţă începe şcoala. Fiul Andrei şi al lui Cătălin este pregătit pentru clasa I

Publicat pe

David Măruţă începe şcoala. Iată că timpul a trecut, iar copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă s-au făcut mari. Eva deja merge la grădiniţă, de anul trecut, iar David a trecut clasa întâi. După o vacanţă de neuitat, băieţelul e pregătit să îşi facă ghiozdanul. A avut un mesaj pentru toţi cei ce-l urmăresc!

Anul trecut, întreaga familie Măruţă a trecut prin emoţii puternice. David păşea pentru prima dată pe poarta şcolii, îmbrăcat în uniformă şi cu ghiozdanul în spate, la clasa 0. Anul acestea lucrurile se schimbă. Deja îşi cunoaşte învăţătoarea, ştie clasa unde vor avea loc orele! Cel mai dor îi este de colegi.

Pe Instagram, acolo unde este foarte activ, a postat o poză cu el, având zâmbetul până la urechi, informându-i pe toţi că se bucură de ultima perioadă din vacanţă.

„Nu demult luam vacanţă… Acum profităm de ultima zi din ea, dar e 👍. Abia aşteptam să începem şi să ne revedem colegii! 🙋‍♂️”, a scris David Măruţă pe Instagram.

Vara aceasta, David a călătorit alături de părinţii săi, s-a bucurat de vacanţă şi deseori a mers cu Andra şi Cătălin la evenimente. Adulţii au muncit mult în ultima perioadă, Cătălin a moderat multe emisiuni, Andra a avut o mulţime de concerte, iar în august a fost timpul şi pentru distracţie. Frumoasa familie s-a relaxat în Turcia, într-un cadru de vis.

David este șeful! Andra și Cătălin Măruță, părinți model

O familie frumoasă și unită, așa sunt Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au venit în formulă aproape completă la evenimentul organizat de Universal Music, spun aproape completă pentru că doar David a fost alături de părinții săi. Andra și Cătălin Măruță vor sărbători pe 23 august, 10 ani de căsnicie, iar în aceeași zi este sărbătorită și artista, fiind ziua ei de naștere.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter