Dorian Popa se căsătoreşte de nevoie: "Nu o să facem asta ca o plăcere a noastră"

Publicat pe de BABS

Dorian Popa se căsătoreşte de nevoie. Cântăreţul şi Claudia Iosif, BABS după cum o cunoaşte toată lumea, au o relaţie de aproximativ şapte ani. S-au maturizat şi au evoluat împreună şi nu simt că un act i-ar uni şi mai mult. Căsătoria o vor face când va fi necesar!

Dorian Popa a fost invitat la Interviurile VIVA!. Artistul a povestit despre copilăria şi adolescenţa sa, dar şi despre planurile de căsătorie pe care le are cu Claudia. O vor face doar de dragul unui copil.

Nu ştiu dacă o să facem chestia asta ca plăcere a noastră, ci ca o necesitate în cazul în care va apărea un copilaş sau familia noastră se va dezvolta. Este ciudat ca un copil să nu aparţină unei familii, dar nu este ciudat ca un cuplu, dacă nu are copil, să nu fie căsătorit. Nu mai cred în chestia asta.

Nevastă îi pot spune iubitei numai dacă am scris cu un pix albastru pe o hârtie albă? A fost şi inelul, s-a rătăcit. Noi suntem un cuplu foarte deschis., a spus Dorian Popa exclusiv la Interviurile VIVA!.

Dorian Popa şi Claudia muncesc foarte mult în această perioadă. Au o mulţime de proiecte. Se gândesc mereu la viitorul lor. Tocmai de aceea au investit bani într-o casă pe care şi-o doreau de mult.

 

Dorian Popa a fost jefuit

Dorian Popa a fost jefuit chiar în fața blocului în care locuiește. Artistul și-a uitat mașina deschisă, iar un tânăr a intrat și i-a furat banii din portofel, o pereche de ochelari și un pistol pe care acesta îl ținea în torpedoul mașinii. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter