Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin FĂRĂ contract prenupțial. Riscă să piardă o avere de 250 milioane de dolari

Publicat pe

Este literă de lege în lumea celor bogați și celebri că fără contract prenupțial nu mergi la altar. La Justin Bieber nu a ajuns această informație sau poate că este atât de îndrăgostit de Hailey Baldwin încât a uitat de avere. Și ce avere! Artistul are 250 de milioane de dolari în cont, din care poate pierde o sumă considerabilă dacă divorțează de iubita model.

După ce luna trecută revista People a anunțat că Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în mare secret la New York, modelul s-a grăbit să infirme informația. Tocmai a ieșit la iveală nu doar că informația era corectă, ci și că Justin a comis ceea ce în lumea celebrităților se definește ca o mare gafă. Artistul nu a semnat niciun contract prenupțial cu partenera sa, ceea ce înseamnă că, în caz de divorț, aceasta are dreptul la o parte considerabilă din averea de circa 250 de ilioane de dolari a acestuia. Având în vedere că Hailey are o avere de 'doar' două milioane de dolari, este evident cine ar ieși mai 'șifonat' dintr-un posibil divorț.

Justin Bieber și Hailey Baldwin nu au contract prenupțial

Justin Bieber și Hailey Baldwin nu au contract prenupțial

Apropiați ai lui Justin Bieber spun că acesta este atât de îndrăgostit de partenera lui încât preferă să nu se gândească la aspectele legale ale iubirii. Paza bună trece primejdia rea, însă, iar exemplele celebrităților care au pierdut averi în urma unui divorț nu sunt deloc puține. Conform legii americane, se pare că mai există o șansă ca Justin să îsi asigure formidabila avere, prin semnarea unui contract post-nupțial.

Justin Bieber și Hailey Baldwin nu au contract prenupțial

Declarația de dragoste care a devenit virală

La începutul verii,  Justin nu doar că recunoștea relația cu Hailey Baldwin, dar posta pe Instagram una dintre cele mai înflăcărate declarații de dragoste văzute vreodată: „Inima mea îți aparține în totalitate, binele tău va fi MEREU prioritatea mea. Ești dragostea vieții mele, Hailey Baldwin, singura alături de care vreau să îmbătrânesc. Mă faci să fiu un om mai bun, ne completăm perfect. Abia aștept cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Dintr-odată, totul are sens. Iată că de la declarație și logodnă și până la căsătorie nu a mai fost decât un pas. Unul făcut extrem de rapid.

Foto: Hepta

Citește și:

Dorian Popa se căsătoreşte de nevoie: „Nu o să facem asta ca o plăcere a noastră'

Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter