Motivul pentru care Doiniţa Oancea şi-a ascuns iubitul. Actriţa şi Adi sunt de doi ani împreună - EXCLUSIV

Publicat pe

Doiniţa Oancea şi-a ascuns iubitul de camerele de filmat aproximativ doi ani de zile. Toată lumea ştia că este îndrăgostită, însă nimeni nu îl cunoştea pe Adi, misteriosul bărbat din viaţa actriţei. A avut un motiv întemeiat! 

Doiniţa Oancea, actriţa din Fructul oprit, nu a apărut în public cu iubitul, cel pe care de doi ani de zile nu l-a făcut cunoscut presei. Pe Adi l-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul „Super Trip', de la PRO TV. Nu merg împreună la evenimente, nu se afişează împreună, actriţa a preferat ca viaţa ei personală să rămână între membri familiei, dar şi prieteni.

Totul până recent când Doiniţa a publicat prima fotografie în care apare alături de acesta, în ipostaze romantice. Vedeta s-a lăsat sărutată de bărbat pe obraz, iar ea îşi ascunde faţa, timidă, sub a lui.

Prezentă la evenimentul Antena Live Show, Doiniţa ne-a spus că a preferat ca viaţa ei personală să rămână…personală. Vrea să îşi lase partenerul să meargă liniştit pe stradă, fără a fi urmărit de paparazzi.

 

„Am preferat ca viaţa mea personală să nu fie foarte mult expusă, în continuare zic aceelaşi lucru, dar am preferat ca oamenii să nu mai facă presupuneri în ceea ce mă priveşte şi a trebuit să zic: Da, el este, e al meu, e ok. Nu mă mai cuplaţi cu X, cu Y, cu Z. Eu declarasem că am un iubit, dar nu l-am prezentat ca să meargă şi el liniştit pe stradă.

Nu vine la evenimente, poate la un moment dat o să vină. El e un artist mai…suntem puţin diferiţi. „, a spus actriţa EXCLUSIV pentru VIVA!.

Câte operații estetice are Doinița Oancea

Se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 11 ani, iar în tot acest timp Doinița Oancea a preferat să se țină departe de intervențiile estetice. Actrița, care o interpretează pe Tanța în Fructul oprit' – serialul difuzat miercurea la Antena 1, mărturisește că nu este deloc atrasă de această idee, având o cu totul altă perspectivă.  

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter