Fiica Andreei Bălan a împlinit doi ani. Cum i-a serbat artista ziua fiicei sale. FOTO!

Publicat pe
Fiica Andreei Bălan a împlinit doi ani. Cum i-a serbat artista ziua fiicei sale. FOTO!Fiica Andreei Bălan a împlinit doi ani. Cum i-a serbat artista ziua fiicei sale. FOTO!

Sunt doi ani de când Andreea Bălan și-a îndeplinit visul de a avea un copil. Artista a sărbătorit ziua fiicei sale, Ella, în familie, alături de George Burcea, dar și de mama ei, care nu lipsește de la niciun eveniment important din viața acesteia. Ella a avut parte de o aniversare cu mult roz și de niște părinți care au dat în mintea copiilor pentru a-i face toate plăcerile.

Andreea Bălan și George Burcea au organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiice lor, Ella, care a împlinit doi ani. Cei doi au preferat să își serbeze fetița în cadru restrâns, în familie. Mama Andreei, care nu lipsește de la niciun eveniment important din viața nepoatei, a fost prezentă la petrecerea care s-a lăsat cu multe râsete, cu mult roz și cu un tort de toată frumusețea, cu Minnie Mouse. 'Au trecut 2 ani de când suntem cei mai fericiți! La mulți ani, Ella Maya! O să fim mereu alături de tine și o să îți oferim dragoste necondiționată', a postat Andreea pe rețelele de socializare.

Recent, artista a declarat pentru Xtra Night Show că Ella este un copil cuminte și ascultător și că deja dă semne de ceva talente: ' Dansează, când mă vede la televizor mă recunoaște. E foarte greu să reziști în industria asta, ai trauma, frustrări, dar chiar dacă eu nu îmi doresc pentru ea o astfel de carieră, crde că o să meargă pe latura artistică. Inevitabil, vede la părinții ei'

Foto: Instagram

Citește și:

Povestea fetei care l-a făcut pe Bendeac să plângă la X Factor: a fost maltratată de asistenţii maternali, iar, când și-a regăsit mama naturală, aceasta i-a dat 'Block' pe Facebook

Kylie Jenner și-a injectat buzele la trei luni după ce renunțase la acidul hialuronic. Așa arată acum

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter