Kylie Jenner a devenit, oficial, cea mai tânără miliardară din lume!

A durat puțin până când Kylie Jenner și-a injectat buzele cu acid hialuronic. În urmă cu doar trei luni, cea mai mică dintre surorile Kardashian își topise acidul hialuronic din buze. Vedeta exagerase la un moment dat cu mărirea buzelor, însă de data aceasta rezultatul pare a fi unul destul de natural.

În luna iulie, Kylie Jenner luase decizia de a-și scoate acidul hialuronic din buze. Cea mai mică dintre surorile Kardashian s-a lăudat cu rezultatul obținut după internvenția estetică pe rețelele de socializare. După ce Kylie Jenner exagerase cu mărirea buzelor, aceasta a luat decizia de a topi acidul hialuronic și de reveni la buzele subțiri.

Vedeta nu a reușit să stea prea mult cu buzele subțiri și și-a injectat buzele cu acid hialuronic. Kylie Jenner este mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut în urma intervenției estetice. „Mulțumesc că m-ați ajutat noaptea trecută cu o intervenție la buze', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare. Până acum, Kylie Jenner nu recunoștea intervenția estetică la buze.

Kylie Jenner, după ce și-a injectat buzele

Kylie Jenner, după ce și-a injectat buzele

Citește și: Kylie Jenner nu este perfectă. Ce defect și-a ascuns până acum

Citește și: Naturală din nou! Cum arată Kylie Jenner fără acid hialuronic în buze

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro