Părinţii lui Mihai Bendeac au împlinit 37 de ani de căsnicie. Actorul le-a declarat dragostea

Familia lui Mihai Bendeac are motiv de sărbătoare. Părinţii cunoscutului actor au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Evenimentul nu a trecut neobservat, Mihai a aţinut să le facă o urare celor doi în faţa fanilor săi! Ce cuvinte emoţionante a scris!

Mihai Bendeac are o relaţie specială cu părinţii săi. De fiecare dată când acordă un interviu, acesta aduce vorba despre ei. Se pare că familia ocupă un loc important în viaţa lui. După cum a declarat într-o emisiune recentă, cel mai important moment pentru el este naşterea fratelui său. Îi iubeşte pe toţi, chiar şi pe bunicul său care a asistat la una dintre emisiunile pe care Bendeac le-a jurizat.

Iată că acum, părinţii lui împlinesc 37 de ani de căsnicie. Cu aşa ocazie specială el le-a declarat dragostea.

„Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare.

Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! 
Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Delia și Mihai Bendeac își alintă mamele într-un mod unic

Reacțiile unui concurent de doar 18 ani i-au emoționat pe jurații ‘iUmor’, care și-au amintit la rândul lor cum își alintă mamele în momentele de afecțiune. Delia și Mihai Bendeac își alintă mamele într-un mod unic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro