Fiica lui Teo Trandafir a început liceul. Maya a îmbrăcat uniforma - VIDEO

Publicat pe

Fiica lui Teo Trandafir a început liceul. Maya s-a făcut mare sub ochii tuturor. Ne aducem aminte de ea micuţă, când i-a furat inima mamei sale. Acum s-a făcut mare, este o adolescentă cu mari planuri de viitor. A păşit pentru prima dată pe poarta liceului!

Este o zi specială pentru cele două, Maya a păşit într-o nouă etapă din viaţa sa, una care o va forma ca adult, care o va ajuta în viitor, atât pe plan personal, dar şi profesional. Liceul este una dintre cele mai frumoase perioade, Teo a vrut chiar să îi fie alături fiicei în prima zi.

„Și uite așa am ajuns și în prima noastră zi de liceu. Mai ales a ei, dar am zis să o împărtășim și cu voi”, a spus Teo.

Maya nu scoate niciun sunet pe perioada clipului încărcat pe Facebook de mama sa, probabil are emoţii. Se poate vedea clar că are zâmbetul până la urechi, semn că este fericită şi mulţumită de alegerea făcută. Ea studiază la Cambridge School of Bucharest. Ne-am dat seama deoarece poartă un tricou inscripţionat. Are şi uniformă, este o elevă silitoare. Cu siguranţă va avea note bune şi îşi va face mama mândră!

https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/videos/2098617163565318/

Cele două au o relaţie specială, Maya are parte de tot sprijinul lui Teo. Fanii au fost încântaţi să le vadă împreună şi au reacţionat: „E minunat! Mult succes….să dea Dumnezeu să ajungi să duci și nepoții….Atunci sa vezi emoții.”

Cum își întreține Teo Trandafir tenul tânăr, la aproape 50 de ani

Intervențiile estetice au fost mereu un subiect tabu, pentru ea, chiar dacă este un client fidel al acestor proceduri de ani buni. Noi am aflat care e ultimul tratament estetic pe care l-a făcut Teo Trandafir, pentru a reuși să steargă câțiva ani de pe chipul ei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter