Prințesa Lia, o nouă intervenție estetică, la aproape 70 de ani

Publicat pe

Dacă vrei ca frumusețea să nu aibă vârstă, trebuie să o întreții. La început, investiția este mai mică: o mască, un gomaj, suficiente ore de somn. Cu timpul, însă, lucrurile se complică și eforturile sunt mai mari. A simțit-o pe propria piele și prințesa Lia care, la 69 de ani, a trecut pragul chirurgului estetician, pentru o nouă intervenție.

Soția prințului Paul Lambrino a mers la o celebră clinică de chirurgie estetică din Capitală, unde și-a făcut intervenții la față

„Să te îngrijești este o datorie pe care o ai, nu ține cont nici de vârstă, nici de poziția socială. Un aspect fizic plăcut îți poate aduce o serie de avantaje, dar mai ales o încredere mai mare în tine', a afirmat Prințesa Lia, potrivit Libertatea.

Potrivit reprezentantului clincii, prințesa Lia ar urma să revină, în următoarele săptămâni, pentru o nouă intervenție în zona ochilor – depigmentarea cearcănelor -, precum și pentru deja celebră terapie – vampir.

Prințesa Lia nu a ascuns că are operații estetice

După ce, la vârsta de 58 de ani, l-a născut pe fiul ei Carol Ferdinand, prințesa Lia a fost acuzată că și-ar fi mărit sânii în secret. De fapt, nu era niciun secret și nici nu a fost vreodată, pentru că soția prințului Paul Lambrino a recunoscut mereu că a apelat la chirurgia estetică.

„Este important să fii cinstit. Am avut altă operație estetică. Am suferit-o în California. Nu spun unde anume, acesta este secretul meu și va fi interesantă această bârfă, în continuare. Intervenția nu a fost mare, dar în California este foarte comun să faci așa ceva”, a spus, în septembrie 2012, Prințesa Lia, într-o intervenție televizată.

În ceea ce privește strict operația de mărire a sânilor, aceasta a subliniat: „Nu a fost o operație estetică, a fost necesară pentru sănătatea mea. Nu am avut de ales.  Le recomand tuturor femeilor să aibă grijă de sănătate și să meargă periodic la doctor. NU sunt însă împotriva operațiilor estetice. Noi suntem latini, români, dacă o persoană își dorește o operație estetică, este decia ei. Este însă necesar să fii foarte atent cu procedura, cu medicația, pentru că este sănătatea ta în joc”.

Sursa foto: Facebook

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter