FOTO EXCLUSIV! Cum arăta apartamentul de burlac al lui Pepe din 2003. Avea oglindă inclusiv pe tavanul din dormitor

Publicat pe

 

FOTO EXCLUSIV! Cum arăta apartamentul de burlac al lui Pepe din 2003. Avea oglindă inclusiv pe tavanul din dormitorFOTO EXCLUSIV! Cum arăta apartamentul de burlac al lui Pepe din 2003. Avea oglindă inclusiv pe tavanul din dormitor

Pepe este acum om la casa lui și are două fetițe cu soția sa, Raluca, însă puțini își amintesc că la începutul anilor 2000 era un burlac convins, cu mare succes la femei. Acum 15 ani, VIVA! i-a pășit pragul apartamentului decorat după gusturile unui tânăr cu imaginație aprinsă, având cinci oglinzi imense în locuința de nici 100 de metri pătrați.

Pepe a trecut cu brio proba timpului. La circa douăzeci de ani de la lansarea în muzică (cu trupa Latin Expres), Pepe continuă să aibă o carieră de succes pe cont propriu, plus o familie de toată frumusețea, cu soția sa, Raluca, și cele fiice ale lor, Maria și Rosa. Artistul muncește pe brânci pentru ca fetelor să nu le lipsească nimic, acesta deschizându-și anul trecut o grădiniță privată.

Cum arăta casa lui Pepe din 2003

Artistul este acum familist convins, dar puțini își amintesc că la începutul anilor 2000, Pepe era un burlac cu mare priză la femei și un stil de viață libertin, lipsit de obligații. În 2003, VIVA! a călcat pragul apartamentului în care locuia la vremea aceea cântărețul de doar 24 de ani. Un apartament în centrul Bucureștiului, renovat după gusturile și dorințele sale, pentru care începuse să strângă bani încă din anul lansării în muzică, 1999.

Echipa VIVA! a fost uimită să descopere că în apartamentul de nici 100 de metri pătrați existau cinci oglinzi imense, dintre care una fixată pe tavanului de deasupra patului din dormitor. 'E normal, fiind persoană publică, cartea mea de vizită este în primul rând felul în care arăt. Imaginea este foarte importantă pentru mine', le-a explicat Pepe oaspeților.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Marea revenire a lui Mădălin Ionescu. Fostul prezentator TV anunță un proiect grandios – EXCLUSIV

Reacția mamei Deliei, total neașteptată când a aflat ca va fi din nou bunică: 'Nu am fost foarte încântată'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter