Imagini greu de privit cu frumoasa Milla Jovovich. A apărut cu fața plină de vânătăi și zgârieturi. Soțul ei este responsabil

Publicat pe

Actrița Milla Jovovich a publicat pe rețelele de socializare două fotografii la prima vedere șocante. Aceasta are fața desfigurată, frumosul chip al protagonistei din 'Resident Evil' fiind plin de vânătăi și zgârieturi. Fanii săi au crezut în primă instanță că bruneta de 42 de ani a fost victima unui atac. Dar adevărul este altul. Unul în valoare de 60 de milioane de dolari, regizat chiar de soțul actriței.

Milla Jovovich a cucerit mapamondul cu rolul său de războinică din 'Resident Evil' și se pare că a cam prins gustul luptelor, după cum dovedesc ultimele fotografii postate de aceasta pe contul de Instagram.

Milla Jovovich joacă în Monster Hunter Movie

Actrița și-a băgat fanii în sperieți publicând imagini în care apare cu fața tumefiată, plină de răni și zgârieturi, dar mesajul lăsat de rusoaică vine să lămurească situația: 'Suntem în prima zi de filmare la Monster Hunter Movie, bazat pe celebrul joc video Monster Hunter World. Ca de obicei, am baftă de personaj glamouros, după cum puteți vedea. Mă antrenez pentru această zi din luna februarie, sunt nerăbdătoare să încep filmările!'

Milla Jovovich joacă în Monster Hunter Movie

Filmul, al cărui buget se ridică la 60 de milioane de dolari, este regizat chiar de soțul Millei, regizorul Paul W.S. Anderson, cu care aceasta s-a căsătorit în 2009, după divorțul de un alt regizor celebru, Luc Besson. Dacă pe acesta din urmă l-a cunoscut în 1997, pe platoul filmului 'The Fifth Element', pe actualul soț l-a cunoscut pe platourile 'Resident Evil', în 2003.

Milla Jovovich a început filmările la Monster Hunter Movie

Filmul Monster Hunter Movie, inspirat de un joc video cu succes colosal, urmărește povestea unui soldat (Milla Jovovich) ce ajunge într-o dimensiune paralelă populată de monștri. Aici îl întâlnește pe Jaa, Vânătorul, împreună cu care se aliază pentru a închide portalul care le-ar permite monștrilor să atace Pământul.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

FOTO EXCLUSIV! Cum arăta apartamentul de burlac al lui Pepe din 2003. Avea oglindă inclusiv pe tavanul din dormitor

Simona Halep, declaraţii sincere: „Problema mea este că vin din România'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter