Gabriela Cristea a schimbat data unui eveniment major din familia ei. Când va avea loc acesta

Publicat pe

Gabriela Cristea a luat o decizie în ceea ce privește ruperea turtei fetiței sale. Petrecerea va avea loc mai devreme, așa cum a hotărât întreaga familie. Prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda, s-au ocupat cu mare atenție de evenimentul care urmează să aibă loc.

Așa cum este tradiția, Gabriela Cristea va trebui să îi rupă turta fetiței sale. Petrecerea va fi cu siguranță una foarte frumoasă, unde invitații se vor simți excelent. Potrivit informațiilor apărute în presă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda îi vor rupe turta fetiței sale pe data de 23 septembrie, cu o săptămână mai devreme față de cum era planificat.

Se pare că toată familia a fost de acord cu această decizie, iar evenimentul este așteptat cu mare nerăbdare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți oameni de când în viața lor a apărut micuța Victoria. Cei doi se implică în mod egal în creșterea fetiței lor, iar imediat ce Gabriela Cristea încheie filmările merge acasă, unde o așteaptă fiica ei.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor avea mai mulți de 20 de invitați la nuntă: 'O să am o rochie de mireasă spectaculoasă'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter