Traian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Elena Băsescu i-a pregătit pentru prima zi

Publicat pe

Traian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Eveniment important în familia fostului preşedinte al României. Nepoţii lui Traian Băsescu, copiii Elenei Băsescu, au luat-o de coadă şi s-au întâlnit cu educatoarea şi colegii. Şi-au pus deja ghiozdanele în spate! 

S-a terminat vacanţa şi vara şi pentru copiii Elenei Băsescu. Traian şi Sofia au călcat ieri pragul grădiniţei însoţiţi de mama lor care nu i-a scăpat o secundă din vedere. Ziua a început de dimineaţă pentru întreaga familie.

La prima oră, Elena Băsescu i-a anunţat pe micuţi că este marea zi în care îşi vor întâlni educatoarea, vor merge la grădiniţă aşa că trebuie să se pregătească. Mămica împreună cu copiii au ales hainele. Sofia a îmbrăcat o bluziţă albă, cu mânecă scurtă, o fustă bleu, înflorată, iar Traian Jr. s-a asortat cu ea. A îmbrăcat o cămaşă bleu şi pantaloni albi.

Bineînţeles, au purtat şi ghiozdanele în spate, fetiţa unul roz, iar băieţelul unul albastru. Nu au uitat nici florile pentru educatoare. Elena Băsescu i-a fotografiat, i-a surprins în câteva ipostaze, iar imaginile le-a urcat pe Instagram.

Traian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Elena Băsescu i-a pregătit pentru prima ziTraian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Elena Băsescu i-a pregătit pentru prima zi

Şi mămica a atras atenţia, mai ales că a născut al treilea copil pe data de 4 iunie. A ales să poarte o rochie scurtă, neagră, cu sandale joase, aceeaşi nuanţă. Pare că se menţine în formă, după trei naşteri are o siluetă de invidiat.

Elena Băsescu este mama a trei copii, dar niciodată nu a uitat să se îngrijească, arată minunat, iar despre chipul ei a comentat chiar Adina Alberts, medicul estetician. 

Elena Băsescu și Syda au îngropat securea războiului

Elena Băsescu și Syda au îngropat securea războiului de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi vor ca Traian Jr. și Sofia să crească frumos și să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei. EBa a devenit de curând mămică pentru a treia oară.

Foto: Facebook, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter