Aproape goală pe covorul roșu! Kendall Jenner a comis-o din nou. Vezi top 5 cele mai transparente ținute ale ei!

Publicat pe
Aproape goală pe covorul roșu! Kendall Jenner a comis-o din nou. Vezi top 5 cele mai transparente ținute ale ei!Aproape goală pe covorul roșu! Kendall Jenner a comis-o din nou. Vezi top 5 cele mai transparente ținute ale ei!

Se spune că Parisul are un efect interesant asupra simțurilor, ceea ce s-a și întâmplat în cazul lui Kendall Jenner, prezentă în orașul iubirii pentru un eveniment monden. Vedeta a apărut aproape goală pe covorul roșu, călcându-i pe urme surorii sale, Kim, expertă în ținute mai mult decât sumare. Dar Kendall nu este la prima 'abatere' de acest fel…

La ora actuală, Kendall Jenner este una dintre cele mai în vogă modele ale lumii și una dintre cele mai discrete fiice ale clanului Kardashian, dacă stai să o compari cu surorile sale. Nu și când vine vorba de garderobă!

Kendall Jenner, aproape goală pe covorul roșu

Aflată la Paris pentru un eveniment de modă, bruneta a făcut, însă, o alegere vestimentară îndrăzneață, purtând o rochie Longchamp din dantelă neagră extrem de transparentă, prin care se vedeau sânii. Totuși, tânăra de 22 de ani nu este la prima experiență de acest fel, Kendall fiind fan al ținutelor sumare pe covorul roșu, după cum poți vedea în galeria foto. A avut cu siguranță de la cine învăța, căci sora sa mai mare, Kim Kardashian, este maestra outfiturilor la limita vulgarității.

O iubire de-o vară

Se pare că Parisul are un efect benefic asupra lui Kendall Jenner. Nu doar că vedeta a întors toate privirile la eveniment, dar a și primit în camera de hotel un buchet de trandafiri misterios – probabil de la un admirator – pe care l-a  imortalizat imediat pe Instagram. Bruneta a avut o vară fierbinte alături de baschetbalistul Ben Simmons, dar se pare că aceasta nu a luat foarte în serios relația, iar acum este în căutare de noi iubiri.

Foto: Hepta

Citește și:

Traian Jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa. Elena Băsescu i-a pregătit pentru prima zi

Povești din Epoca de Aur' cu Holograf… Sau cum era să fii rock star în România comunistă / EXCLUSIV

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter