„Îl voi iubi mereu pe Chris Brown!” - Adevăratul motiv pentru care Rihanna s-a despărțit de Benzema

Publicat pe

Toată lumea știe că Rihanna s-a iubit cu Chris Brown și Drake, însă nu știu dacă vă mai amintiți că Rihanna a avut o relație de scurtă durată și cu fotbalistul Benzema. După doi ani de la acel eveniment, s-a aflat și adevăratul motiv pentru care cei doi s-ar fi despărțit.

În anul 2015, Karim Benzema o întâlnea pe Rihanna într-o vacanță din SUA  acolo unde s-a îndrăgostit de ea. Cei doi au format un cuplu pentru doar câteva săptămâni când artista a hotărât să pună capăt relației, chiar dacă atacantul de la Real Madrid era dispus să aibă o relație la distanță cu ea.

Potrivit The Sun, adevăratul motiv pentru care Rihanna s-a despărțit de Benzema ar fi fost chiar fostul iubit, Chris Brown. Publicația spaniolă Don Balon Rosa a dezvăluit de ce relația dintre Rihanna și Benzema nu a fost niciodată oficială.

„Rihanna îl iubea pe Karim și se distra foarte mult cu el. Dar ea i-a spus că nu vrea să îi frângă inima și i-a mărturisit că mereu îl va iubi pe Chris Brown. Rihanna i-a mai spus că este dificil să concureze cu el', a declarat o sursă pentru Don Balon Rosa.

Relația dintre Chris Brown și Rihanna s-a terminat cu scandal, după ce, în 2009, Chris a bătut-o foarte rău pe artistă chiar înainte de Premiile Grammy.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Un nou scandal e pe cale să izbucnească: Rihanna, acuzată de lipsă de respect față de suverana Marii Britanii!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter