Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, naşi de cununie. Bebe Zian a făcut furori alături de părinţii săi - FOTO

Publicat pe

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, naşi de cununie. Destinul a făcut ca, după luni de zile de la căsătoria lor, cei doi să devină părinţii spirituali ai unor tineri frumoşi. Ilinca şi Andrei au strălucit, însă Zian, fiul lor, a fost cel care a furat toate privirile. Iată imagini superbe de la nuntă!

Ilinca şi Andrei au decis să îi ia sub protecţia lor pe prietenii lor apropiaţi, să le fie naşi de cununie. Au devenit şi părinţii lor spirituali, de acum îi vor îndruma şi le vor da cele mai bune sfaturi. Frumosul eveniment a avut loc duminică, 3 iunie. Vremea a fost perfectă pentru momentul important din viaţa lor. Soarele a strălucit la fel ca mirii, naşii şi toţi cei prezenţi. După ora prânzului s-au prezentat toţi la biserică unde preotul a oficiat slujba căsătoriei.

Mireasa a purtat o rochie de prinţesă, mirele a fost elegant. Nici naşii celebri nu s-au lăsat mai prejos. Ilinca a purtat o rochie foarte elegantă, roşie. A ales accesorii inedite şi sandale înalte. Naşul a optat pentru un costum negru, o cămaşă albă şi cravată neagră. Elegant şi simplu! Cei doi s-au asortat de minune!

Micuţul Zian, fiul lor, nu a lipsit de la eveniment. A stat alături de părinţii săi şi de familie. A fost numai un zâmbet şi a făcut o mulţime de poze! Ilinca a ţinut să arate tuturor poze cu băieţelul său, a avut şi un mesaj!

„Bebe Zian e naş mare!”, a notat Ilinca Vandici în dreptul imaginii cu fiul său.

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, naşi de cununie. Bebe Zian a făcut furori alături de părinţii săi - FOTOIlinca Vandici şi Andrei Neacşu, naşi de cununie. Bebe Zian a făcut furori alături de părinţii săi - FOTO

Ilinca Vandici, Andrei și Zian, un trio formidabil

La 31 de ani, Ilinca Vandici are totul – succes, notorietate și o familie frumoasă. Vedeta mărturisește cum reușește să fie o mamă și o soție perfectă, în condițiile în care are o carieră extrem de solicitantă, și cât de mult i-au schimbat viața soțul ei, Andrei, și micul Zian.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter