Însărcinată în 5 luni, Laura Cosoi nu poate renunța la ceea ce îi place cel mai mult!

Publicat pe

Timpul trece mai repede decât și-ar fi imaginat, iar Laura Cosoi a anunțat că a împlinit 5 luni de sarcină. Deși este însărcinată, vedeta nu poate renunța la ceea ce-i place cel mai mult.

Actrița a plecat la acasă la Iași, unde se simte mai bine ca niciodată. Laura Cosoi se bucură intens de fiecare clipă din viața ei, mai ales de când a rămas însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță.

'La Iași mă trezește cântecul cocoșilor la 5.50, iar cafeaua la ibric o beau în ceșcuța gri cumpărată de la un târg de vechituri. Este liniște, iar zăpada se menține la -17 grade. Asta este priveliștea cu care am crescut și de care nu mă mai satur! Azi sunt 5 luni deja ', a scris Laura Cosoi pe una dintre rețelele de socializare.

Deși este însărcinată în cinci luni, actrița nu poate renunța la teatru. Laura Cosoi a postat pe Instagram imagini cu foile și cărțile de pe care învață pentru un examen la teatru. 'Mâine am examen. Înapoi la școală. Teatru', a mărturisit viitoarea mămică.

Laura Cosoi va avea o fetiță

'Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți.

P.S.: Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi!

P.S 2: Dragilor, nu am primit niciodată atât de multe mesaje emoționante Vă mulțumim din suflet că vă gândiți la noi și că ne acoperiți cu grija și energia voastră bună! Suntem copleșiti și fericiți! Mulțumim ♥️', a fost mesajul transmis de actriță.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter