Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Iată cu cine a mai fost căsătorit Andrei Neacşu

Publicat pe

Iată trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Andrei Neacşu nu este la prima căsătorie, acesta a mai fost însurat în tinereţe cu o frumoasă brunetă. Mariajul lor s-a sfârşit după o scurtă perioadă! El şi-a găsit apoi liniştea în braţele prezentatoarei!

Toată lumea o cunoaşte pe Ilinca Vandici. Acum, vedeta este prezentatoare la Kanal D, la „Bravo, ai stil! All Stars”. Emisiunea merge din plin, iar ea nu şi-a piedut locul chiar dacă a fost însărcinată. Are un copil cu Andrei Neacşu, un tânăr care îndrăgeşte sporturile şi practică MMA. El are un trecut destul de tumultos, căci a mai fost căsătorit o dată.

Citeşte şi:

Simona Halep, în finală la Australian Open! Primele declaraţii ale tenismenei

Andreea Marin a vorbit despre relația de iubire pe care o trăiește, dar și despre al doilea copil

Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici

Andrei Necşu, zis Spelbu, este foarte activ în domeniul imobiliar, este dezvoltator în Tunari. Tatăl său, viceprimarul Alexandru Neacşu, este un om destul de influent şi cu o stare materială foarte bună.

Andrei moşteneşte de la părintele său priceperea în afaceri, căci îi merge foarte bine. În ceea ce priveşte relaţiile, înainte să se căsătorească cu Ilinca, el s-a iubit cu Andreea Tonciu și cu Anda Adam, însă pentru doar câteva luni.

Deşi nu are o vârstă prea înaintată, Andrei Neacșu a mai fost căsătorit,  însă mariajul a durat doar 3 luni. Alexandra Bogaciu Corina ar fi divorțat din cauza infidelităților lui, scrie presa.

Citeşte şi:

Elton John se retrage după o carieră de 50 de ani

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă