Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la "Vocea României": "E ciudat!" - EXCLUSIV

Publicat pe

Irina Rimes nu se simte confortabil ca jurat. S-au produs schimbări majore în acest nou sezon al emisiunii concurs. Irina Rimes ocupă scaunul de jurat şi nu îi este uşor, după cum a declarat chiar ea într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!. 

Am întâlnit-o pe Irina la lansarea grilei de toamnă Pro TV. Chiar cu o zi înainte îşi sărbătorise ziua de naştere. Prietenii i-au organizat o petrecere surpriză la care au participat toţi cei dragi şi familia. Despre vara sa nu ne-a povestit prea multe, tocmai pentru că a muncit din plin, a avut multe proiecte, a stat foarte mult pe platoul de filmare de la „Vocea României”.

„Nici nu ţin minte când a început vara asta, când a trecut. Deja se termină! Foarte ciudată această vară. Am petrecut-o mai mult în platouri. E într-adevăr memorabilă pentru că am filmat la Vocea României. Nu am simţit vara în sine.”, a spus ea.

Am întrebat-o şi cum se simte pe celebrul scaun şi imediat a răspuns.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor.”, a mai adăugat ea despre „Vocea României.

 

Irina Rimes, despre regretele din viața ei

Irina Rimes a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a povestit despre copilăria ei, dar și despre relațiile sale. La doar 22 de ani, cântăreața s-a căsătorit pentru prima dată. Irina Rimes a mărturisit că totul s-a întâmplat din dragoste, iar acum cei doi lucrează împreună.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter