Vincenzo Castellano i-a organizat Mayei o petrecere surpriză. Antonia i-a fost alături micuţei

Publicat pe

Vincenzo Castellano i-a organizat Mayei o petrecere. Micuţa a împlinit opt ani şi a avut parte de cele mai frumoase momente alături de părinţii săi şi de prieteni. Petrecerea a fost cu tematică, la fel şi ţinuta ei. Iată momente inedite de la aniversarea fiicei Antoniei şi a lui Vincenzo. 

În urmă cu opt ani de zile, Antonia o năştea pe Maya. Este rosul iubirii dintre ea şi Vincenzo, afaceristul de care s-a îndrăgostit cu ani în urmă. Relaţia lor nu a funcţionat, s-au despărţit, dar de dragul fiicei lor comunică şi sunt împreună la momentele fericite din viaţa micuţei, exact ca cel de acum. Maya i-a adus împreună!

Fetiţa a purtat o rochie de prinţesă, a avut un tort cu etaj, prăjiturele frumos ornate, iar toţii prietenii i-au fost alături. Cel mai mult, Maya s-a bucurat de prezenta părinţilor, într-o imagine îl strânge puternic pe tatăl său în braţe, iar în alta o pupă pe Antonia.

Chiar la primele ore ale dimineţii, Antonia i-a cântat „La mulţi ani!” Mayei la ureche. Cântăreaţa a părăsit România pentru a fi alături de fiica sa, chiar şi pe Alex Velea care debuta ca şi coprezentator la „Acces Direct”. 

Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia

Afaceristul a recunoscut că încă mai ţine la artistă, la cea care i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe fiica lor, pe Maya. Este fericit pentru cântăreaţă şi a afirmat faptul că niciodată nu a înşelat-o.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva