Iubitul lui Gianni Versace vorbește despre moartea designerului – „L-am văzut pe Gianni întins pe jos, cu sânge în jurul său. În momentul acela...”

Publicat pe

Designerul italian Gianni Versace a fost împușcat în fața casei sale din Miami acum 20 de ani, în 1997. Asasinarea lui a fost discutată într-o multitudine de articole, cărți și filme, iar acum va fi examinata în serialul „American Crime Story'.

Antonio DAmico, partenerul de viață timp de 15 ani al designerului, a fost cel care l-a găsit pe Gianni mort pe scările din fața casei. Până acum acesta a păstrat liniștea, dar ilustrarea asasinării în serial nu arată realitatea și Antonio a decis să rupă tăcerea vorbind despre viața sa de după moartea lui Versace și criticând abordarea crimei în serial.

DAmico și majordomul lor erau în casă când asasinarea a avut loc și au ieșit să investigheze în momentul în care au auzit împușcături.

Citește și: Georgia este istorie! Gianluca Vacchi se iubește cu un fotomodel celebru

„Am simțit cum îmi îngheață sângele. Geamurile din casă erau vitralii, deci nu puteam vedea ce se întâmplă afară, așa ca a trebuit să deschidem poarta. L-am văzut pe Gianni întins pe jos, cu sânge în jurul său. În momentul acela totul s-a înnegrit. Am fost tras înapoi si nu am mai văzut', a declarat Antonio.

După moartea lui Gianni, Antonio a căzut într-o depresie care a durat câțiva ani buni, dar nu s-a tratat medical.

„Nu mai trecusem niciodată printr-o depresie și nu am fost la terapist așa cum am fost sfătuit: de ce trebuia să îi spun cuiva ce s-a întâmplat când știam că sunt în starea asta pentru că moartea lui Gianni m-a rupt în două? Trăiam un coșmar, nu simțeam nimic și nu mai dădeam importanță la nimic…casa, banii… pentru ca mă simțeam fals având așteptări în viață', a mărturisit iubitul fostului designer.

Antonio nu este mulțumit de cum Ricky Martin interpretează scena morții deoarece nu arată realitatea.

„Poza cu Ricky Martin ținând corpul în brațe este ridicolă. Poate este licența poetică a regizorului, dar eu nu așa am reacționat', a declarat Antonio.

Laura Oaida

Foto: Alux.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter