Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit la 41 de ani. Compozitorul trece prin momente dramatice

Publicat pe

Compozitorul Marius Ţeicu trece prin clipe dramatice după ce Patricia, fiica lui, a murit la 41 de ani din cauza leucemiei, boala cu care a fost diagnosticata in 2015.

 

Aceasta şi-a petrecut ultimele luni de viaţa în spitalul Fundeni, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat extrem de mult. În ultima vreme, ea era optimistă şi spera să învingă definitiv boala.

 

Patricia Teicu Radulescu a trecut printr-un transplant medular si a urmat un tratament cu citostatice. Ea a slăbit 10 kg, iar pe lângă problemele anterioare au apărut complicaţii şi la nivelul abdomenului.

 

Patricia a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei! A stat pe un pat de spital aproape opt luni și a slăbit în jur de zece kilograme! Tratamentele chinuitoare cu citostatice au slăbit-o, iar, la un moment dat, organismul ei a fost grav afectat! Culmea, dincolo de problemele de sânge, au venit și complicațiile la nivelul abdomenului și, astfel, a fost nevoită să facă și o operație la stomac! În caz contrar, nu s-ar mai fi putut alimenta și nici hidrata corespunzător!', potrivit unor surse, citate de o televiziune din România.

 

ULTIMUL MESAJ AL PATRICIEI TEICU

 

În luna iunie, într-un mesaj pe Facebook, acesta scria că are din nou nevoie de sânge. Acesta este, de altfel, ultimul mesaj publicat de Patricia:

„Dragi prieteni, iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi. Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.'

 

Patricia a fost căsătorită cu actorul Dan Rădulescu şi avea doi copii, o fetiţă şi un băiat.

 

Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit la 41 de ani. Compozitorul trece prin momente dramaticePatricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit la 41 de ani. Compozitorul trece prin momente dramatice

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter