Iulia Albu, declaraţii exclusive despre Mihai Albu la 5 ani de la divorţ: "Pentru viaţa mea nu consider definitorie aceea perioadă"

Publicat pe

Iulia Albu, declaraţii  despre Mihai Albu la 5 ani de la divorţ. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, au un copil, dar acum nu mai au nicio relaţie. Vedeta a vorbit despre trecut, despre momentele în care a trecut la divorţ. Acum este însă fericită, are un nou iubit alături de care este fericită! 

În anul 2015, Iulia şi Mihai Albu au divorţat oficial, de comun acord. Au ieşit împreună din sală, acolo unde au semnat actele. Au avut zâmbetul pe buze! Acum, la cinci ani distanţă, între cei doi nu mai există niciun fel de relaţie. Invitată la Interviurile VIVA!, Iulia a dezvăluit multe secrete din acea relaţie. Mihai Albu nu a lăsat-o chiar să activeze în lumea modei.

„A fost unul dintre motive (n.r. faptul că nu a lăsat-o să îşi facă o carieră în modă a fost unul dintre motivele divorţului), nu a fost însă motivul principal. Pentru viaţa mea nu consider definitorie aceea perioadă, singurul lucru pentru care îi sunt veşnic recunoscătoare lui Dumnezeu este Mikaela şi consider că din acest punct de vedere nu am făcut nicio greşeală pentru că sunt extraordinar de norocoasă să am un copil absolut normal. Copilul meu nu este perfect, copilul meu nu puteşte când merge.”, a spus Iulia exclusiv la Interviurile VIVA!.

Întrebată despre tatăl fetiţei sale, despre pensia alimentară, vedeta a răspuns clar: „Consider că în general unele lucruri sunt relevante în viaţă, altele sunt definitorii sau sunt total insignifiante.”

 

Ce reper este Iulia Albu pentru fiica sa

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor.” , a spus pentru VIVA!. Continuarea declaraţiilor aici.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter