Iulia Albu îl consideră pe actualul iubit tatăl fiicei sale. Cum se înțeleg cei doi: ”Locuim împreună”

Publicat pe

Iulia Albu este foarte rezervată în ceea ce privește viața ei privată și încearcă să-și țină familia cât mai departe de camerele de filmat. Jurata de la 'Bravo, ai stil!' a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a vorbit despre bărbatul care ocupă acum un loc în viața ei. Iulia Albu iubește și este iubită.

Se mărită sau nu se mărită Iulia Albu? Este întrebarea care stă pe buzele multora, iar vedeta a dat un răspuns mult așteptat de toată lumea. Iubitul Iuliei Albu este perfect din orice punct de vedere în ochii acesteia, iar bărbatul a cucerit-o imediat. Jurata de la 'Bravo, ai stil!' a recunoscut că bărbatul cu care locuiește de ceva timp și care ocupă un loc important în viața ei este echilibrul acesteia. Iulia Albu a recunoscut că încă nu a fost cerută în căsătorie și că așteaptă inelul din partea iubitului său.

'Acum nu mai sunt sub papucul nimănui. Acum, din fericire, am lângă un om minunat care mă iubește și pe care îl iubesc. Lui îi place de mine machiată mai puțin și cu părul lăsat. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. (…) M-am împiedicat când am intrat în studio și i-am zis că mă mărit. Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos. Inelul lipsește. 2 carate, canar… (…) Am remarcat în primul rând șosetele lui. El este perfect din toate punctele de vedere. Cred că sunt la fel, dar totuși sunt mult mai caldă și calmă. Este omul lângă care îmi găsesc echilibrul. Nu-l cert niciodată. Cred că ne-am certat de două ori până acum. (…) Nici nu m-a cerut încă.', a povestit Iulia Albu, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!.

Iulia Albu îl consideră pe actualul iubit tatăl fiicei sale

Iulia Albu are împreună cu fostul soț, Mihai Albu, o fetiță absolut superbă, iar vedeta și-ar mai dori încă doi copii, dar pare că pentru ea cariera este un impediment. Relația dintre Mikaela și iubitul mamei sale este una foarte bună, cei doi au o legătură foarte specială. Iulia Albu a răspuns sincer și a mărturisit că Mikaela îl vede pe iubitul mamei sale ca fiind tatăl său, iar vedeta consideră în aceeași măsură asta.

'Se înțeleg foarte bine, locuim împreună și au o relație extraordinară. Sunt oameni care fac sacrificii enorme ca să fie alături de persoane pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu îmi doresc trei copii în total. Nu știu cum vom face având în vedere că am o carieră.', a spus Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu se mărită! Totul despre povestea de dragoste cu noul iubit și relația cu Mihai Albu, la Interviurile VIVA!

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter