Ivanka Trump, lider la Casa Albă pentru o zi. Iată de ce Donald Trump a luat această decizie!

Publicat pe

Ivanka Trump este din ce în ce mai prezentă în admnistrația Trump, așa că aceasta a mai făcut încă un pas în a-și consolida locul. I-a ținut locul lui Donald Trump la masa rotundă.

Ivanka s-a întâlnit cu membrii Congresului pentru a discuta probleme legate de traficul de persoane, în timp ce președintele SUA le-a ținut un discurs cadeților absolvenţi ai Academiei Pazei de Coastă din Connecticut. În fața mai multor membri ai Partidului Democrat și Republican, inclusiv liderul majorităţii din Casa Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, Ivanka a vorbit timp de două minute despre efortul administrației Trump pentru a combate traficul de persoane din SUA și de la nivel global, informează Mediafax.

„Ea a amintit că săptămâna viitoare este Săptămâna Combaterii de Trafic de Persoane şi pentru Protecţia Copilului, în Congres, în cadrul căreia oficialii vor prezenta documente legislative pe aceste subiecte', s-a arătat într-un comunicat de presă al Casei Albe.

Prin intermediul acestei întâlniri, rolul Ivankăi Trump în administrația prezidențială devine din ce în ce mai vizibil. Încă din luna ianuarie, aceasta a participat la mese rotunde, discuții și întâlniri cu lideri mondiali alături de tatăl său. Deși nu are pregătirea unui angajat guvernamental, Ivanka a anunțat că va lucra ca angajat neremunerat în cadrul Biroului de la Casa Albă.

„Am de gând să îmi joc rolul de fiică. Dar am spus de-a lungul campaniei electorale că sunt foarte pasionată de numite teme. Şi vreau să lupt pentru acestea', spunea Ivanka într-un interviu pentru emisiunea „60 Minutes' de la CBS.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ivanka Trump, atacată de Angela Merkel la summitul G20 al femeilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter