Jennifer Lopez, apariție uluitoare pe covorul roșu. Vedeta a atras toate privirile cu rochia sa

Publicat pe

Toate divele internaționale au spus prezent la un eveniment monden, Time 100 Gala, care a avut loc peste ocean, recent. Jennifer Lopez a atras toate privirile cu o rochie aurie, dar și cu decolteul generos și picioarele lungi care au putut fi admirate prin crăpătura adâncă a rochiei sale.

Vedeta internațională nu a venit singură la eveniment, ci însoțită de iubitul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez. Mândru din cale-afară, bărbatul a stat lipit de iubita sa și nu și-a putut lua ochii nicio clipă de la ea. Cei doi formează o pereche perfectă și au pozat împreună la panou.

Jennifer Lopez a purtat o rochie aurie lungă care i-a pus silueta în evidență. Decolteul vedetei a fost unul foarte adânc, iar rochia fabuloasă a acesteia a fost semnată de celebrul designer Zuhair Murad. Apariția spectaculoasă a divei a stârnit numeroase discuții pe social media. Jennifer Lopez este apreciată și admirată de femeile din întreaga lume, iar cu siguranță multe dintre acestea își doresc o rochie aurie precum cea a idolului lor. Încă nu-i știm secretul, dar Jennifer Lopez arată demențial, iar fiecare apariție a sa este spectaculoasă și memorabilă.

Jennifer Lopez, apariție uluitoare pe covorul roșu. Vedeta a atras toate privirile cu rochia saJennifer Lopez, apariție uluitoare pe covorul roșu. Vedeta a atras toate privirile cu rochia sa

Citește și: Alex Rodriguez vrea să se însoare cu Jennifer Lopez cât mai curând

FOTO: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter