E OFICIAL! Kate Middleton şi Prinţul William au dezvăluit numele bebeluşului regal

Publicat pe

Numele bebeluşului regal. Kate Middelton a născut pe data de 23 aprilie un băieţel perfect sănătos. Prinţul William i-a fost alături, în sala de naştere. Acum, au făcut public numele micuţului! Ce nume frumos şi regal va purta!  

Bine ai venit, Louis Arthur Charles! Kate Middelton şi William au anunţat astăzi, 27 aprilie, numele celui de-al treilea copil al lor. Se întâmplă la patru zile de când Ducesa l-a adus pe lume.

Bebeluşul va purta un titlul special, va fi numit Alteţa sa Prinţul Louis de Cambridge.

Kate Middleton a ales să-i aducă un omagiu Prințesei Diana. La primul ei copil, Prințul George, ducesa a purtat o rochie inspirată de ținuta Dianei, atunci când l-a prezentat lumii pe Prințul William, la cel de-al treilea copil, al doilea băiețel, ea a ales să poarte o rochie care seamănă mult cu ținuta purtată de Diana, cu ocazia nașterii lui Harry.

Reguli ciudate respectate de Kate Middleton la naștere

În sute de ani de monarhie, protocolul de la curtea regală a fost respectat cu sfințenie, însă, încă de pe vremea Prințesei Diana, lucrurile s-au mai schimbat. Prințul William, nepotul Reginei, și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-au abătut nu o dată de la reguli.

Când se naște un copil în familia regală, Regina trebuie să fie prima care să afle, înainte de a se face anunțul oficial. Întotdeauna anunțul a fost afișat și pe un panou, în afara Palatului Buckingham. Se pare totuși că William și Kate au nesocotit această regulă, anunțând vestea nașterii Prințului George pe Twitter. 

Foto: Facebook
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva