Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă - FOTO EXCLUSIV

Publicat pe

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă. Pentru prima oară, cântăreaţa a acceptat provocarea de a purta o ţinută specială, de nuntă. Îi vine perfect. Shooting-ul EXCLUSIV! VIVA! o are în prin plan pe artistă! Nu e aşa că îi vine bine? Vă prezentăm pozele!

Neconvențională și seducătoare, Lidia Buble a acceptat provocarea noastră de a fi mireasă pentru o zi. Cu ajutorul ei, îți prezentăm cele mai actuale, fresh și atipice outfituri, pentru cea mai spectaculoasă zi din viața ta.

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă - FOTO EXCLUSIVLidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă - FOTO EXCLUSIV

Lidia Buble e topită după Răzvan Simion

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.', a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista VIVA!.

Răzvan Simion imediat a venit cu completarea, s-a lăudat că ştie toate magazinele şi reducerile.

La ultima apariţie publică împreună, cei doi îndrăgostiţi au arătat perfect împreună. Lidia a purtat o salopetă scurtă, nude, foarte mulată pe corp. Vedeta a transmis şi un mesaj sugestiv: „God save the queen!'. Iată semnificaţia.

FOTO: VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter