Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au fost la un pas de moarte după căsătorie: "Nu cred că mai eram în viaţă în acest moment"

Publicat pe

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au fost la un pas de moarte după căsătorie. În urmă cu aproximativ şapte ani de zile, cei doi şi-au unit destinele în Republica Moldova. Viaţa lor a fost în pericol acolo din cauza unor racheţi periculoşi. Iată momentele prin care au trecut!

Mădălin şi Cristina au decis să se căsătorească în Republica Moldova deoarece paparazzi erau mereu pe urmele lor. Au vrut să fie un eveniment intim, departe e ochii curioşilor. Alături de ei au fost naşii, Christian Sabbagh şi soţia. Au fost în pericol acolo, la un pas să îşi piardă viaţa.

„Am plecat pentru că s-a nimerit ca Paştele în acel an să fie de Sfântul Gheorghe şi în Moldova. Au picat în aceelaşi timp. Era un alibi perfect. Plecam în altă ţară de Paşte. Am plecat cu Cristi Sabbagh, cu maşina lor, nimeni nu s-ar fi uitat după el că era periculos. Am trecut şi acolo printre momente stranii…”

Cristina Şişcanu a venit cu câteva completări: „Eu care sunt din Republioca Moldova şi toată lumea vorbeşte despre acei rackeţi, ziceam bateţi câmpii, nu există aşa ceva. Se pare că există, nu îi întâlnisem eu până atunci. Au vrut să ne fure maşina, era una foarte scumpă.” 

Fostul prezentator TV a continuat povestea şocantă.

„Am stat într-un hotel de cinci stele, erau puţine de cinci stele pe vremea aceea, acolo. Ţin minte că era la intrare un paznic care semăna cu Tolea Ciumac, mare de tot care tot timpul îl întreba pe Cristi dacă îi dă maşina la spălat. El chiar a vrut să îi dea maşina. I-am zis cum să facă aşa? Ala a văzut că nu îi dă maşina să o spele, a lăsat mai jos rampa care bloca roţile maşinii.

Noi plecat, ne-am căsătorit, am mers apoi la un local, să petrecem, şi a fost excelent. Ne-am întors euforici puţin, băusem câteva pahare de vin. Când am coborât din maşină, ne-am trezit fixaţi de nişte gorile. Vreau aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Sper să nu mai văd vreodată. Erau inumani! 

Era clar că vor să ne facă ceva pentru că ne fixau cu privirea. Recepţionerii au făcut semn să tacă. Apoi ei încercau să intre cu cardul într-o cameră de lângă noi. Ne-am dat seama atunci că trebuie să plecăm. Ne-am făcut bagajele, am ieşit cu ele din hotel, uşor…uşor. Noi trebuia să stăm şi ziua următoare.

Marele avantaj a fost că era poliţie la fiecare intersecţie, fiind Paştele era plin de Poliţie pe străzi. Cert e că am ajuns până la urmă la Ungheni, la socrii, şi am sărbătorit acolo. Dacă rămâneam în acea noapte, nu cred că mai eram în viaţă în acest moment. Nici eu, nici Cristina, nimeni.”, a mai adăugat Mădălin.

 

De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D

În urmă cu mai bine de un an, prezentatorul TV de la ‘Wowbiz’ a luat decizia de a renunța la acest proiect important. Mulți s-au întrebat de ce Mădălin Ionescu a plecat de la Kanal D, iar acesta ne-a dezvăluit motivele care au dus la această hotărâre neașteptată.

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter