Maria Sharapova este însărcinată? Jucătoarea de tenis s-a retras de la câteva turnee

Publicat pe

Maria Sharapova este însărcinată. Marea jucătoare de tenis a luat o decizie radicală în aceea ce priveşte evoluţia sa ca sportivă. Ea a anunțat că nu mai participa la niciun turneu în 2018. Oficial, sportiva a spus că îşi doreşte să se odihnească, dar se pare că ascunde ceva mai mult! 

În prezent numărul 24 mondial,  Maria Sharapova nu va mai participa la turneele de la Beijing, Tianjin şi Moscova. Ea va reveni la turneul de la Shenzhen (China), în ianuarie 2019.

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Ben Rothenberg de la New York Times pe Twitter.

Conform unor zvonuri, Maria ar fi însărcinată, motiv pentru care a și amânat nunta cu iubitul ei, Alexander Gilkes. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în aprilie 2019, la New York, scrie Gazeta Sporturilor. 

Partenerul Mariei Sharapova are 39 de ani și este cofondatorul Paddle8, o casă de licitații online specializată în colecții de artă. Bărbatul este rudă cu moştenitorii tronului Angliei, cu Prinţul William şi Prinţul Harry.

Maria Sharapova a vorbit despre excesele din perioada de suspendare

După ce a fost suspendată din cauza dopajului cu Melodonium, Maria Sharapova a profitat de cele 15 luni care au ținut-o departe de tereneul de tenis. Într-un interviu acordat ediției amerciane a revistei Vogue, jucătoarea de tenis a povestit cum și-a petrecut ultimul an, dar și despre abuzurile pe care le-a făcut.

Foto: Instagram, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter