Prezentatorul TV Denis Norden a murit. Era internat în spital de câteva săptămâni

Publicat pe

O veste tristă a cuprins lumea televiziunii. Cunosctul prezentator TV Denis Norden s-a stins din viață, după ce era internat de mai multe săptămâni în spital. Anunțul trist a fost făcut de familia acestuia. Prezentatorul TV a fost ținut sub observație până în ultima clipă.

Denis Norden și-a petrecut ultimele săptămâni din viață pe patul spitalului. Prezentatorul TV s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Acesta era un nume mare al televiziunii. Denis Norden s-a stins din viață miercuri dimineață, în Londra.

„Am dori să mulțumim foarte mult întregului personalului dedicat și medicilor care au avut grijă de el cu mult devotament. A fost un tată minunat, un bunic iubitor şi un străbunic perfect! El va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.”, a fost mesajul trasmis de copiii lui Denis Norden.

Denis Norden a renunţat la postul de prezentator TV, în urmă cu mai mulți ani, iar s-a ocupat mai mult de boala de care suferea.  Acesta a fost diagnosticat cu degenerescenţă maculară, condiție degenerativă a ochilor.

Citește și: Stefan Karl Stefansson a murit la 43 de ani. Actorul din 'Lazy Town' a pierdut lupta cu cancerul

FOTO: Captură YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter