Meseria de președinte este mai grea decât se aștepta! Iată ce face Donald Trump pentru a supraviețui: „E singura modalitate”

Publicat pe

Să fii președintele SUA nu este tocmai cel mai simplu lucru, iar asta a simțit-o și Donald Trump pe pielea lui, care, la nici jumătate de an de când a fost ales, și-a dat seama că totul este mai greu decât se aștepta.

Presa și oamenii din lumea întreagă îl critică pe actualul președinte SUA pentru atitudinea ofensivă pe care o are, însă acesta a recunoscut că dacă nu ar fi așa nu ar putea supraviețui, având în vedere atacurile frecvente la adresa sa.

Într-un interviu acordat Revistei Times, acesta a fost întrebat de către reporter dacă nu cumva atitudinea Casei Albe este prea ofensivă.

„Cred că aşa este. Ar putea fi vina mea. Nu vreau în mod necesar să învinovăţesc pe cineva, dar cred că avem de-a face cu o atitudine răutăcioasă în general şi sunt surprins. Vreau să spun că sunt surprins. Şi nu aş vrea să am o atitudine ofensivă. Dar singura modalitate de supravieţuire este să fii ofensiv. Voi citi ştiri în New York Times care sunt tendenţioase. Eu ştiu când am succes. Cunosc victoria, da!', a spus Donald Trump pentru Times.

După acest interviu, Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey, ceea ce a stârnit numeroase polemici.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Donald Trump va deveni pentru a noua oară bunic

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter