Ducesa de Cambridge – Stylish în timpul vizitei din Luxemburg într-un mantou bleu

Publicat pe

Kate Middleton s-a aflat într-o vizită diplomatică în Luxemburg, iar vizita sa a fost aşteptată cu mare nerăbdare, Ducesa având parte de o primire extrem de călduroasă.

Ea a vizitat Luxemburgul pentru a celebra 150 de ani de la semnarea tratatului Londrei, care punea punct crizei dintre Franţa lui Napoleon al III-lea şi Prusia în legătură cu situaţia Luxemburgului.

Îmbrăcaţi în culorile Marii Britanii şi purtând steguleţe, luxemburghezii au avut ocazia să o vadă de aproape pe soţia prinţului William care a reuşit să bifeze o nouă apariţie rafinată într-o piesă vestimentară pe care o poartă cu mare plăcere ori de câte ori are ocazia.

Kate a purtat o rochie mantou de culoare bleu, semnată de Emilia Wickstead, unul dintre designerii ei preferaţi, accesorizată cu pantofi şi clutch nude şi a avut ocazia să deguste Bamkuch, o prăjitură specifică Luxemburgului.

Foto: Hepta

Vezi si:

Ducesa de Cambridge a stralucit pe covorul rosu la Londra

Ducesa de Cambridge – Stylish în timpul vizitei din Luxemburg într-un mantou bleuDucesa de Cambridge – Stylish în timpul vizitei din Luxemburg într-un mantou bleu

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter