Ducesa de Cambridge – Stylish în timpul vizitei din Luxemburg într-un mantou bleu

Publicat pe

Kate Middleton s-a aflat într-o vizită diplomatică în Luxemburg, iar vizita sa a fost aşteptată cu mare nerăbdare, Ducesa având parte de o primire extrem de călduroasă.

 

Ea a vizitat Luxemburgul pentru a celebra 150 de ani de la semnarea tratatului Londrei, care punea punct crizei dintre Franţa lui Napoleon al III-lea şi Prusia în legătură cu situaţia Luxemburgului.

 

Îmbrăcaţi în culorile Marii Britanii şi purtând steguleţe, luxemburghezii au avut ocazia să o vadă de aproape pe soţia prinţului William care a reuşit să bifeze o nouă apariţie rafinată într-o piesă vestimentară pe care o poartă cu mare plăcere ori de câte ori are ocazia.

 

Kate a purtat o rochie mantou de culoare bleu, semnată de Emilia Wickstead, unul dintre designerii ei preferaţi, accesorizată cu pantofi şi clutch nude şi a avut ocazia să deguste Bamkuch, o prăjitură specifică Luxemburgului.

 

Foto: Hepta

 

Vezi si:

Ducesa de Cambridge a stralucit pe covorul rosu la Londra

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter