Mirela Vaida a ajuns cu fetiţa la spital. Micuţa poartă branulă

Publicat pe

Mirela Vaida a ajuns cu fetiţa la spital. Nu este pentru prima dată când prezentatoarea TV cere ajutorul medicilor în ceea ce o priveşte pe fiica sa. Se pare că au apărut anumite probleme de sănătate cu Carla. Cert este că micuţa este stabilizată, este bine, însă imaginea din spital este de-a dreptul emoţionantă.

Mirela Vaida a trecut prin clipe mai puţin plăcute deoarece a ajuns de urgenţă la spital cu Carla, fetiţa sa. Nu este pentru prima dată când solicită ajutorul doctorilor. Cele două au ajuns sâmbătă, după ora prânzului, la un spital din Bucureşti, din nordul capitalei. Nu a fost un simplu control, ceva mai complicat deoarece cea mică a purtat branulă, semn că i-au fost administrate soluţii injectabile să o repună repede pe picioare.

Într-o fotografie, prezentatoarea TV a surprins-o pe fiica sa în timp ce colora, semn că se simţea destul de bine. În camera de spital avea şi jucăriile, o păpuşică simpatică şi alte lego.

Imaginea este de-a dreptul emoţionantă, pe măsuţă, Carla a întins mâna cu branula, iar cu cealaltă colorează.

„Ne colorăm weekendul…  ☺️”, a notat Mirela Vaida. Lucrurile pare că sunt favorabile, medicii şi mămica sigur i-au oferit micuţei tot ajutorul de care a avut nevoie.

Mirela Vaida, anunţ despre al treilea copil

Carla şi Vladimir i-au făcut viaţa mai frumoasă prezentatoarei TV şi artistei Mirela Vaida. Nu îşi poate imagina cum a putut trăi fără ei până la aproximativ 30 de ani. Este fericită şi se gândeşte serios să facă şi al treilea copil, până în 40 de ani.

„Îmi place ce fac. Nu ţi-am spus că m-aş gândi că parcă aş face şi al treilea copil? Eu am 36 de ani, da?! Am doi copii mici şi mi se pare că l-aş face pe al treilea. Mi-am pus în minte planul: să crească cel mic, să îl scot din pampers, să meargă singur, să înţeleagă anumite lucruri şi aş mai face unul pe la 38 de ani, maxim 39. (…) E greu cu doi şi atât de mici. E greu cu doi copii mici şi noi nu avem ajutor din partea bunicilor. Sunt departe şi muncesc. Avem şi o bonă. (…) Nu şti câtă bucurie e în casa cu copii. Acum îmi dau seama cât de frumoasă e viaţa cu copiii.(… ) Lucrurile sunt foarte naturale, noi trebuie să avem o energie, să fim tot timpul încrezători şi optimişti. Lucrurile vin frumos din dorinţa ta de a face bine, de a nu-ţi face duşmani în jur. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi', a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru Antena Stars.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter