O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la ”Răi da buni”? Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Publicat pe

Cândva, era prezentă mai tot timpul în paginile ziarelor mondene din România, dar în urmă cu câțiva ani, brusc, sexy-asistenta s-a retras din televiziune. Iată cu se ocupă acum Marina Dina și pentru ce a renunțat la viața în lumina reflectoarelor.

Era greu de crezut în urmă cu vreo zece ani că Marina Dina, sexy-asistenta lui Mihai Morar la 'Răi da buni', va ajunge să prefere viața de familie în detrimentul vieții de vedetă și că va da evenimentele mondene și ieșirile în cluburi pe biberoane și scutece. Blonda a ales, însă, să se retragă din viața publică și să devină mamă.

cu ce se ocupă acum Marina Dina

Așa arată acum Marina Dina

Cu ce se ocupă acum Marina Dina, fostă asistentă tv

În ianuarie 2017 Marina Dina a născut gemeni, după o sarcină dificilă, obținută cu greu, prin diverse tratamente. Fosta asistentă tv a preferat să păstreze discreția la vremea aceea în privința nașterii, aceasta aducând gemenii pe lume înainte de termen, la 35 de săptămâni. Fetița cântărea la naștere doar 1.890 kg, în vreme ce băiețelul cântărea 2,840. Acum toată familia este bine, iar blonda își dedică viața creșterii celor doi copii, Zian și Aria.

cu ce se ocupă acum Marina Dina

Gemenii Marinei au aproape doi ani

La 32 de ani, Marina Dina își menține aspectul fizic care a consacrat-o, merge la sală și are grijă să-și ofere din când în când escapade. În ultimele luni, aceasta  a vizitat Norvegia și Franța. În Norvegia, Marina și-a îndeplinit un vis mai vechi, ajungând în Trolltunga, pe buza unei prăpastii amenințătoare, una din destinațiile preferate ale amatorilor de senzații tari.

cu ce se ocupă acum Marina Dina

De ce a renunțat Marina Dina la televiziune în 2010

Marina are acum o viață de familie care o face fericită, dar nu acesta fusese inițial motivul pentru care, în 2010, a renunțat la televiziune. Blonda a plecat atunci în Italia, la Milano, pentru a studia Managementul Modei și al Bunurilor de Lux. Conform declarațiilor făcute acum câțiva ani la emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta  a avut apoi ocazia de a face internship pentru o companie mare de bijuterii, dar a decis să revină în România, neputându-și permite un job neplătit în Italia.

Foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Antonia şi-a făcut prima intervenţie estetică la faţă. Şi-a injectat propriul sânge – EXCLUSIV

Primele imagini cu Carmen Brumă topless. Vedeta se mândreşte cu un aşa corp

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter