Oana Roman a vorbit despre campania de bullying împotriva sa: „Am fost călcată în picioare 10 ani!”

Publicat pe

Despre greutatea Oanei Roman s-a vorbit ani la rând, iar foarte mulți au pornit chiar o campanie împotriva ei din acest punct de vedere. Acum, la mai bine de 10 ani de când toată nebunia a început, Oana a vorbit deschis despre acea perioadă și spune că nu s-a lăsat afectată de gurile rele.

Există multe persoane care sunt victimele unor campanii de bullying, indiferent că aceste campanii sunt publice sau nu. Aceste persoane își revin foarte greu sau chiar deloc în urma unor astfel de hărțuiri, însă Oana Roman a știut că nu trebuie să se lase afectată de ceea ce se spunea despre greutatea ei și a trecut peste cu brio.

„Nu cred. Dacă m-ar fi afectat, probabil aș fi fost la nebuni demult. Eu mi-am văzut de viața mea și de împlinirea mea nestingherită. Pe mine nu m-a afectat pentru că sunt un om foarte puternic cu o personalitate foarte puternică  și lucrul ăsta m-a ajutat să nu mă las îngenuncheată. Dar sunt oameni care poate nu au atâta putere, care nu au trecut prin atâtea și nu sunt pregătiți pentru așa ceva și care fiind victima unei astfel de campanii de bullying, așa cum am fost eu, nu ar putea să treacă peste așa ușor.

În occident și în țările civilizate, bullying-ul este, practic, interzis pentru că o persoană care hărțuiește din punct de vedere al fizicului pe altcineva poate fi judecat și condamnat pentru chestia asta tocmai pentru că se consideră că această hărțuire legată de fizicul cuiva poate produce traume foarte mari, traume care pentru unii oameni nu se mai pot vindeca niciodată. Eu am avut noroc pentru că sunt trecută prin foc și sabie și sunt deșteaptă, citită, educată și nu mă cobor la nivelul altora', a spus Oana Roman pentru Viva!

Citește și: Ashley Graham a pozat împreună cu mama ei, ambele îmbrăcate în costume de baie

10 ani de campanie de bullying agresivă

Mai bine de 10 ani a durat campania de bullying împotriva Oanei, o campanie agresivă în timpul căreia nu a avut pe nimeni alături. Cu toate astea, vedeta se laudă cu un soț slim și frumos și este fericită că între timp a devenit și mama unei fetițe.

„Eu am fost călcată în picioare 10 ani, timp în care nimeni nu s-a scandalizat de acest lucru, nimeni nu a sărit să spună „stai domne, până la urmă ce condează că, uite, e fericită' și cred că oamenii care suferă de acest tip de hărțuire ar trebui să fie mai susținuți. Eu nu am fost susținută de absolut nimeni, nici public, nici în particular și am reușit să trec peste, am reusșit să îmi văd de viața mea, am un bărbat mai tânăr și mult mai slab ca mine, dar asta nu înseamnă că el nu mă iubește cu adevărat.

Campania împotriva mea a fost extraordinar de agresivă și de îndelungată în timp, cred că a durat mai mult de 10 ani', a mai spus Oana.

Nu ține nicio dietă

În ultimul timp, vedeta a slăbit câteva kilograme și foarte mulți s-au întrebat ce dietă ține, așa că Oana a mărturisit care este secretul ei.

„Nu am ținut absolut nicio dietă, doar că probabil mi-am schimbat stilul de viața, am o viața un pic mai organizată. De vreo două luni încoace mănânc salate, fructe de mare, pește și probabil că asta a contribuit, dar nu am ținut o dietă minune.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter