Kourtney Kardashian – Dieta și programul detox care o ajută să arate perfect

Clanul Kardashian este celebru pentru frumusețea femeilor sale, așadar Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre surori, trebuie să fie un exemplu pentru cele mai mici, iar când ești rudă cu Kim Kardashian, Kylie și Kendall Jenner, standardele sunt extrem de înalte. Pentru asta, Kourtney apelează la o dietă și un program detox care o ajută să se mențină în formă.

 

 

 

Kourtney Kardashian, 38 de ani și mamă a 3 copii, este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și mai ales pentru preocuparea față de menținerea unui trup fit prin intermediul sportului. Vedeta ține pe site-ul ei (https://www.kourtneykardashian.com/health-wellness/) un fel de jurnal cu sfaturi de nutriție și tips-uri despre sport și tonifiere, în care dezvăluie secretele siluetei sale zvelte. Kourtney insistă atât asupra dietei și spotului, cât și asupra unui program de detoxifiere, care, susține ea, este extrem de necesară din când în când.

 

 

Kourtney sfătuiește însă doritorii ca, înainte de a se apuca de un program de detox, să discute neapărat cu un medic. “Doctorul meu spune că una dintre cele mai rapide metode de a scăpa de metale din organism este să încerc să-mi mențin corpul într-o stare de cetoză, iar asta se petrece atunci când glicogenul din ficat se epuizează, iar corpul arde acizii grași pentru a se energiza. Pentru a face asta, țin o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, cu multe proteine și grăsimi sănătoase și mânânc de 3 ori pe zi – fără gustări între mese”, a declarat aceasta. În plus, după cină, Kourtney nu mai consumă niciun aliment timp de 14-16 ore, iar o zi pe săptămână ține post negru.

 

De asemenea, Kourtney nu consumă alimente de care cei mai mulți dintre noi nu se pot dispensa: “Mesele mele nu conțin cereale sau leguminoase (fasole, mazăre). Pentru prânz și cină, mesele mele sunt extrem de echilibrate, fresh și conțin alimente integrale. Mănânc pui sau pește cu legume cu “orez” din conopidă sau din broccoli (nu e orez adevărat, dar acești substituți sunt grozavi, chiar și în cura de detoxifiere). Sunt înnebunită după puiul paillard servit cu spaghete din dovleac (spaghetti squash) și după somonul cu sparanghel”. Vedeta recunoaște că această dietă nu e deloc ușor de ținut, în special în zilele de post total, dar spune că uneori se mai păcălește cu câte o mână de migdale, fără a face din asta un obicei. Toate acestea, combinate cu sportul, o fac însă pe Kourtney să arate spectaculos, iar rezultatul este o motivație îndeajuns de puternică, nu credeți asta?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...