Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Imagini rare cu vedeta

Publicat pe de Diana Stamen

Transformarea ei a fost wow! Ozana Barabancea a reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum are curajul să poarte ținute la care înainte nici nu ar fi îndrăznit. Vedeta arată acum spectaculos și pare a fi o cu totul altă persoană. Este atât de încântată de felul în care arată, încât Ozana Barabancea a pozat în costum de baie.

Pentru a ajunge la o siluetă de vis, Ozana Barabancea a trecut prin multe. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' a încercat să slăbească ținând dietă, însă a reușit pentru o perioadă scurtă de timp. În urmă cu câteva luni, Ozana Barabancea a luat decizia de a face operație de micșorare de stomac care a fost un real succes. Vedeta a reușit să slăbească 40 de kilograme și nu se oprește aici. Pentru a se menține și a arăta din ce în ce mai bine, aceasta merge destul de des în sala de fitness, unde muncește pe prânci pentru un corp așa cum și-l dorește.

După ce a slăbit 40 de kilograme, Ozana Barabancea a pozat în costum de baie, dar și în ținute sexy care i-au lăsat la vedere picioarele foarte subțiri. Ședința foto a fost un real succes, iar imaginile cu vedeta sunt spectaculoase, având în vedere că aceasta nu a mai fost până acum protagonista unui astfel de pictorial.

Citește și: Ce nu are voie să mănânce Ozana Barabancea după ce și-a micșorat stomacul

Ozana Barabancea nu renunță la sport și dietă

„Am ţinut şi o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliţă. Mi-a fost bine. (…) Mi-am micşorat stomacul”

Vezi cum sa faci ciulama de ciuperci de post!

„M-am operat în urmă cu şapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 şi desert. Nu mai pot să văd mâncare în faţa ochilor. Acest lucru este cauzat de operaţie. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineaţă am mâncat avocado cu peşte la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineaţă. Fac exerciţii uşoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operaţia m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană', a declarat Ozana Barabancea recent.

Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Imagini rare cu vedetaOzana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Imagini rare cu vedeta

Citește și: Ozana Barabancea, din ce în ce mai slabă: 'Nu am cum să mă opresc'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter