Premiera de gala a filmului SIERANEVADA - propunerea Romaniei la Oscar

Publicat pe

Aseara a avut loc premiera oficiala a lungmetrajului „SIERANEVADA”, in regia lui Cristi Puiu, propunerea Romaniei la Premiile Oscar pentru cel mai bun film strain.

 

Pe covorul rosu al premierei filmului „SIERANEVADA” au pasit nume mari din industria cinematografica romaneasca si oameni de televiziune precum Dan Negru, Cristian Tudor Popescu, Mihai Petre, Catalina Grama si Paul Ipate, Rodica Lazar, Ana Ularu, Luminita Gheorghiu sau Alexandru Papadopol. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Dacian Ciolos, alaturi de regizorul Cristi Puiu si echipa „SIERANEVADA”.

 

Actiunea lungmetrajului are loc la trei zile de la atentatul din redactia Charlie Hebdo si la patruzeci de zile de la moartea tatalui sau, cand Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmeaza sa isi petreaca ziua de sambata insotit de tanara lui sotie, in sanul familiei, reunite cu ocazia comemorarii celui disparut. Evenimentul, insa, nu se deruleaza conform asteptarilor.

 

Pelicula, care ii are in distributie pe actorii Mimi Branescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Catalin Moga, Ilona Brezoianu, Bogdan Dumitrache, va rula de maine in cinematografe.

 

Adina Vilcea

Foto: Cristi Duminecioiu

 

Premiera de gala a filmului SIERANEVADA - propunerea Romaniei la OscarPremiera de gala a filmului SIERANEVADA - propunerea Romaniei la Oscar

 

 

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter