Dana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu camera lui Vlad, băieţelul ei

Publicat pe

Dana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu noua cameră a lui Vlad, băieţelul ei. Este o cameră ca din poveşti, cu multe obiecte noi şi vechi care îşi au propria lor istorioară.

 

„E o bucurie sa petrecem timp impreuna aici, spunand povesti in cort, lenevind pe canapea sau cantandu-i Melc, melc, codobelc' in timp ce el adoarme usor-usor in patul – casuta.', a scris Dana pe blog-ul ei.

 

Cortul este realizat de ei, iar Vlad l-a găsit potrivit să-şi puna în el toţi urşii, căsuţa-pat este inspirată de modelul unor casuţe similare de pe Pinterest.

 

Canapeaua este comandată, iar dulapul este realizat din vechiul dressing pe care Dana îl avea în fosta casă. „Era o piesa prea frumoasa ca sa o abadonam cine stie pe unde, asa ca am readaptat-o pentru acest spatiu. Este un element de poveste al camerei. Am dorit sa-i oferim o imagine puternica lui Vlad, pe care sa o tina minte pana cand va fi mare'.

 

Din camera realizată în mare parte după ideile Danei nu lipsesc fotografiile, tablourile, dar nici landoul vintage în care Vlad a stat când era bebeluş. Doua ferestre mari aduc multă lumină în camera în care Vlad se simte atât de bine.

 

„El e atat de fericit cand vine cineva in vizita si ii prezentam camera lui… e tare mandru de fiecare obiect in parte. Chiar si de hainele lui, pe care le mai scoate din rafturi si le pupa/iubeste', spune Dana Rogoz.

 

Vezi si:

Dana Rogoz- Imagini din mansarda ei de vis

 

Dana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu camera lui Vlad, băieţelul eiDana Rogoz a dezvăluit primele fotografii cu camera lui Vlad, băieţelul ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter