Raluka, despre experienţa "Asia Express": "Aş repeta-o 100%. Aş pleca acum" - EXCLUSIV

Publicat pe de Cristina Pîrvu. Actualizat Miercuri, 04 aprilie 2018, 12:13

Raluka, despre experienţa „Asia Express”. Împreună cu Ana Baniciu, artista a reuşit să câştige competiţia „Asia Express”. Nu le-a fost deloc uşor, însă au ieşit învingătoare la final. S-au bucurat nespus şi Raluka ne-a dezvăluit că ar pleca din nou într-o cursă de acest fel!

Ambiţioasă, curajoasă, Raluka ne-a povestit că şi-a pus toate bazele în colega sa, au luptat împreună şi au ajuns câştigătoare la final. Nu a existat vreun moment în care să dorească să renunţe.

Declaraţiile Ralukăi despre experienţa Asia Express

„Da, cu siguranţă, 100% aş repeta. Aş pleca acum, în momentul acesta, aş cânta aici şi am pleca înapoi în Asia. Nu ştiu de fapt dacă neapărat în Asia, dar aş repeta experienţa de genul acesta. Cu Ana m-am înţeles perfect, m-am înţeles genial pentru că nu ştiu, am plecat cumva setate de casă că nu avem voie să ne certăm să ne reproşăm nimic una celeilalte. În cazul în care avem o problemă, să o rezolvăm atunci, pe moment. Şi fix asta s-a întâmplat. N-am avut niciun moment în care să nu mă înţeleg cu ea sau să îmi vină să o ucid. Nu am avut niciun moment de genul acesta.”, a declarat artista în exlusivitate pentru Revista VIVA!. 

 

Raluka şi Ana Baniciu au câştigat Asia Express

După o cursă infernală prin Vietnam, Cambodgia și Thailanda, care s-a desfășurat pe parcursul a aproape 5.000 de kilometri, au rămas în concurs echipele formate din Ana Baniciu-Raluk și Liviu Vârciu-Andrei Ștefănescu. Toate vedetele din concurs s-au confruntat pe parcursul călătoriei cu situații inedite, uneori dramatice – au dormit în casele unor străini, au fost obligate să supraviețuiască doar cu 1 dolar pe zi, au mâncat preparate tradiționale care le-au stârnit dezgustul și au trebuit să-și înfrângă temeri și fobii pe care nici nu știau că le au.

Și, într-adevăr, cei mai buni, de fapt, cele mai bune, au câștigat, iar acestea au fost Raluk și Ana Baniciu, care au fost așteptate la destinația finală de Gina Pistol, care le-a anunțat că sunt câștigătoarele Premiului Asia Express, în valoare de 30.000 de euro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton