Ionela Prodan și-a făcut testamentul. Cum se va împărți averea interpretei de muzică populară

Publicat pe de Diana Stamen

Situația în care se află în aceste momente mama Anamariei Prodan Reghecampf este foarte delicată. Interpreta de muzică populară nu se simte deloc bine, iar familia acesteia încă speră la o minune pentru ca Ionela Prodan să se pună pe picioare și să fie aceeași femeie puternică și plină de viață. Testamentul Ionelei Prodan era pregătit de mai mult timp.

Ionela Prodan are două fete, pe Anamaria Prodan Reghecampf și pe Anca, cea din urmă fiind stabilită în Statele Unite ale Americii. Interpreta de muzică populară are și patru nepoți, Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca, aceștia fiind copiii Anamariei Prodan, dar și pe fetița Ancăi.

Interpreta de muzică populară s-a gândit în urmă cu mult timp la averea ei și cum să o împartă pentru ca nimeni să nu se certe pe moștenire. Ionela Prodan s-a gândit să împărtă totul în mod egal, așa că cele două fetele ale sale vor moșteni câte o jumătate din averea mamei lor. Artista nu a uitat nici de nepoții ei și le-a depus în conturi câte 30.000 de euro pe care îi vor putea folosi atunci când vor împlini 18 ani, potrivit spynews.ro.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare', a mărturisit Ionela Prodan într-o emisiune TV, în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan și sora ei, Anca, stau nonstop în spital alături de mama lor

De când situația s-a înrăutățit, Anca, sora Anamariei Prodan, s-a întors în România pentru a fi alături de mama lor. Cele două surori stau tot timpul alături de Ionela Prodan care este internată de zile bune în Spitalul Elias din București. Anamaria Prodan nu se dezlipește nici măcăr o secundă de lângă mama ei, iar aceasta merge acasă doar pentru a se schimba sau a își face duș.

„Situaţia este una specială, am aflat de la Anca. Anca împreună cu Ana sunt acolo 24 de ore din 24. Nepoţii sunt tot timpul acolo fără nicio problemă. Doamna Prodan nu este dependentă de niciun aparat. Infecţia a doborât-o din nou, este la pat. Anca este foarte serioasă şi mi-a spus că este lucidă tot timpul, înţelege tot, vorbeşte puţin mai greu, dar este pe antibiotice, situaţia evoluează. Nepoţii vin zilnic, nu este singură. Doamna Ionela Prodan nu a fost niciodată conectată la aparate. Nu se pune problema de aparate. Este adevărat că fetele au spus că tot ce s-a putut face omeneşte ca situaţia ei să fie mai bună s-a făcut. Ionela Prodan este în continuare în spital, infecţia la inimă este păcătoasă, sunt ceva probleme, dar nu este conectată la aparate, este lucidă, comunică, vorbeşte”, a transmis Cristi Brancu mesajul Ancăi, fiica Ionelei Prodan, la Antena Stars.

Citește și: Ultima oră. Diagnosticul care i-a agravat starea de sănătate Ionelei Prodan: Doar Dumnezeu o mai poate salva' / EXCLUSIV

Ionela Prodan și-a făcut testamentul. Cum se va împărți averea interpretei de muzică popularăIonela Prodan și-a făcut testamentul. Cum se va împărți averea interpretei de muzică populară

FOTO: Instagram, Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă