Soția lui What's UP nu este însărcinată. Cum un mesaj postat în social media a declanșat reacții în lanț

După ce artistul a postat de Ziua Femeii în social media o fotografie alături de soția lui, Simina, însoțită de mesajul '#viitoare mămică', felicitările au început să curgă. Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, artistul a explicat cum s-a ajuns la acest mesaj, deși soția lui What’s UP nu este însărcinată.

Soția lui What's UP nu este însarcinată

Fotografia care a declanșat valul de mesaje

După ce What’s UP  a postat de Ziua Femeii în social media o fotografie alături de soția lui, Simina, însoțită de mesajul 'te iubesc, soția mea mică, #viitoare mică mămică', mesajele de felicitări au început să curgă. Până și Inna i-a scris pe Instagram 'Așa, nașule??? Păi de pe Instagram aflu eu?' What’s UP nu a realizat că mesajul va avea aceste repercusiuni și nici nu s-a preocupat atât de mult, viața lui fiind un ping pong continuu între studio și concerte. Astfel că, la aproape două luni de la postare, mulți cred că artistul va deveni tătic. Am stat de vorbă cu autorul piesei 'Doare', care și în ziua de azi se miră că oamenii au luat de bună o postare al cărei scop era, se pare, cu totul altul.

Ce scop avea postarea dacă nu e vorba despre o sarcină?

Realitatea este simplă: Era Ziua Mamei. Ziua Femeii, mă rog, dar pentru mine Ziua Femeii este Ziua Mamei, pentru că pe mama o sărbătoream din copilărie în această zi. Am pus și eu pe Instagram o poză cu soția mea și am scris 'mică viitoare mămică'. Dar 'mică viitoare mămică' în capul meu nu însemna că este însărcinată, însemna că în viitor o să fie și ea mămică la un moment dat. Eu o văd pe nevastă-mea ca pe un lucru drăgălaș, micuț, când vorbesc de ea folosesc cuvinte micuțe.

Câte telefoane de felicitări ai primit în acea zi, după ce ai postat fotografia?

Absolut toată lumea m-a sunat. Toată familia, toți prietenii, toate cunoștințele, n-am scăpat de nimeni. Mesaje, telefoane, era ca la Gara de Nord. Problema e că nimeni nu ne crede în continuare că Simina nu era însărcinată.

Soția lui What's UP nu este însarcinată

What’s UP și Simina sunt căsătoriți de aproape doi ani

Dar îți dorești un copil?

De opt ani mă gândesc la un copil, numai că nu a fost niciodată momentul, pentru că soția mea a considerat că suntem încă prea tineri, că trebuie să avem o stabilitate și abia apoi o să facem și copilul. Dar încă lucrăm la treaba asta.

Simina pare greu de convins. Știu că și-n căsătorie ai cerut-o de mai multe ori.

Logodna a fost de trei ori, de  două ori televizată. (râde)

 

Citește și:

Gabriela Cristea, primele declarații despre noua emisiune: 'Sunt foarte fericită, liniștită'

Claudia Pavel, despre relaţia cu Cătălin Cazacu: „Îmi este un om foarte drag. Nu am avut cum să nu ne apropiem'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro