Reacţia Deliei după ce tatăl său a fost operat din nou. Ion Matache nu a rămas în spital

Publicat pe

Tatăl Deliei a fost operat. Din primele declaraţii se pare că Ion Matache a suferit o intervenţie la rinichi. Nu au apărut complicaţii, iar acesta a fost transportat imediat acasă deoarece în spital nu mai existau paturi libere. Delia, fiica lui cea mare, s-a interesat imediat de starea părintelui aflat în suferinţă!

Ion Matache s-a întors de pe Muntele Athos la începutul acestui an. Se pare că au intervenit câteva probleme de sănătate cu care s-a mai confruntat şi în trecut. Cu acest prilej, acesta a participat şi la botezul nepoatei sale, Jessica, fiica Oanei. Problemele de sănătate se pare că s-au accentuat, iar acesta a ajuns pe patul de spital pentru operaţie.

Recent, Gina Matache a dezvăluit că fostul ei soţ a fost operat, a avut o tumoră pe rinichi. Se află deja acasă, în îngrijirea ei. La spital nu a mai avut loc.

Tatăl Deliei a fost operat la rinichi

„Acolo a fost o tumoră pe rinichi, a fost îndepărtat rinichiul. Acum așteptăm rezultatul de la biopsie. Este post operator, la câteva zile după operație. Nu se simte excelent, dar l-am luat acasă, se duce și el până la baie. Da, a existat o problemă. E lipsă de paturi și a fost sărbătoare. Și probabil medicii au decis că-i este mai bine acasă. Eu cred că-i bine, din moment ce-i pe picioare, se duce de colo-colo', a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

Delia, chiar dacă are foarte multe proiecte în derulare, s-a ocupat de starea tatălui său, imediat a reacţionat. Cântăreaţa s-a ocupat de costurile din spital, de operaţiile care sunt deseori costisitoare.

„Ideea este că trebuie să le țin departe de orice îngrijorare. Ele trebuie să-și vadă de treaba lor. Firește că ea a pus banii pentru operația tatălui său, ea se îngrijește de el, dar nu vreau s-o implic foarte tare, să vadă, să rămână marcată sau ceva', a mai adăugat Gina Matache.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter