Delia, divă la botezul nepoatei sale | FOTO & VIDEO

Weekendul acesta a fost al botezurilor în lumea mondenă. După ce, ieri, a fost creștinată fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, astăzi, a fost mare eveniment în familia Deliei Matache. Sora artistei, Oana, și-a botezat fetița, în cadrul unei ceremonii de familie de la care nu a lipsit nici tatăl celor două, Ion Matache, despre care se știe că are serioase probleme de sănătate.

Botezul micuței Jessica, nepoata și, de azi, fina Deliei Matache, a avut loc la o biserică din zona Dorobanți din Capitală. Părinții fetiței și nașii au plecat către locul ceremoniei religioase plini de emoție, dar optimiști. 'Este foarte bine!' a repetat Oana care a adăugat că totul se va desfășura conform programării.

Oana a purtat o rochie cu bretele subțiri, într-o nuantă de argintiu, care îi punea în evidență tenul, dar și silueta ce se pare că nu a prea avut de suferit după naștere. Singurul accesoriu a fost o coroniță din flori naturale pe care tânăra mămică a purat-o pe părul coafat lejer.

Dacă Oana a fost prințesa, Delia a fost regina evenimentului. Artista a optat pentru două ținute în timpul zilei. Prima a fostt o rochie aurie din paiete, cu mâneci lungi și cu detalii cusute manual în zona bustului, pe care a accesorizat-o cu o posetă neagră și o pereche de sandale cu platformă în nuanță apropiată de acea a rochiei.

Imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

Imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

Imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

Imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

Imagini de la botezul fetiței Oanei Matache

FOTO: Dumitru Angelescu

De la auriu la verde și o familie fericită

Ulterior, Delia a schimbat complet tonul și a optat pentru o ținută din două piese – sacou și pantaloni – într-o nuanță de verde care s-a potrivit perfect cu ochii și culoarea părului.

Dincolo de ținutele elaborate, evenimentul a fost strălucitor și grație bucuriei și a fericirii care se citea pe chipurile celor prezenți. Delia și Oana le-au avut alături la botez pe cele mai dragi persoane din viața lor, printre care s-a aflat și tatăl lor. Ion Matache a fost prezent la unul dintre cele mai importante momente din viața Oanei. Cu un look complet schimbat – tuns și bărbierit -, bărbatul, despre care s-a tot scris în ultima perioadă că ar avea grave probleme de sănătate, nu mai are nici pe departe aerul de călugăr de pe Muntele Athos, unde a locuit în ultima perioadă.

Pentru că în majoritatea fotografiilor Delia apare cu micuța Jessica în brațe, fanii nu au scăpat nici de această dată prilejul de a o întreba când va deveni ea însăși mamă. Se pare, însă, că lucrurile sunt mai complicate de atât, după cum a lăsat să se înțeleagă chiar mama vedetei. Gina Matache a declarat recent că Delia își dorește foarte mult un copil, dar sarcina întârzie să apară.

Până la fericitul moment însă, Delia este ca o a doua mamă pentru nepoțica ei, Jessica, despre care spune că i-a schimbat viața.

 

A post shared by Delia (@delia) on

 

❤️

A post shared by Delia (@delia) on

A post shared by Delia (@delia) on

A post shared by Delia (@delia) on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro