3 greșeli de aplicare a rujului roșu

Publicat pe de Catalina Cristescu

Rujul roșu arată superb și are o imensă putere de seducție. Însă dacă nu este aplicat corect, rezultatul final poate fi unul dezastruos. Fii atentă la aceste greșeli de aplicare a rujului roșu.

Uită-te bine în oglindă la buzele tale. Sunt netede sau par a fi uscate, crăpate, cu mici cojițe la suprafață?

Când știi că urmează să porți un ruj roșu întâi ai mare grijă de buzele tale. Fă-le un gomaj, o mască hidratantă și aplică balsam de buze reparator.

Citește și:

3 greșeli de îngrijire pe care trebuie să le eviți dacă ai părul blond

4 greșeli capitale pentru piele când faci duș sau baie

Rujul roșu scoate în evidență fiecare imperfecțiune a buzelor, mai ales dacă e mat sau lip stain. Pentru un plus de hidratare alege un ruj roșu cremos care are o formulă blândă pentru buze, intens hidratantă.

Cât de des folosești un creion de buze? Poate ai un creion nude care să se potrivească la mai multe tipuri de ruj, dar pentru rujul roșu alege un creion contur de buze în aceeași nuanță cu a rujului.

Desenează conturul buzelor și apoi umple buzele la interior. Asta ajută rujul să reziste mai mult și mai ales să nu migreze în micile riduri care vin perpendicular pe conturul buzelor.

Nu îndepărtezi excesul de ruj? Îți va păta dinții și colora paharele sau furculițele. Nu e vreo operațiune complicată, tot ce îți trebuie e un șervețel pe care îl așezi între buze și presezi ușor. Ori pur și simplu săruți șervețelul.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter