3 greșeli pe care trebuie să le eviți când aplici fardul de obraz

Publicat pe de Catalina Cristescu

Fardul de obraz are un farmec aparte, și, indiferent că porți un machiaj de zi sau de seară, blush-ul trebuie să fie nelipsit. Dar ai grijă să nu faci aceste greșeli la aplicare.

3 greșeli pe care trebuie să le eviți când aplici fardul de obraz3 greșeli pe care trebuie să le eviți când aplici fardul de obraz

Încarci pensula

Dacă încarci prea mult pensula vei aplica prea mult blush o dată, și excesul de culoare te transformă în clovn. Aplică fardul de obraz stratificat, construiește treptat culoarea până obții intensitatea dorită.

În felul acesta ai mai mult control și nu vei fi nevoită să apelezi la tot felul de retușuri, ori fardul de obraz să ajungă în zone nepotrivite de pe față sau pe haine.

Citește și:

Truc de machiaj: 2 metode prin care împiedici creionul dermatograf să se întindă

Ce concealer să folosești în funcție de culoarea cearcănelor tale

 

Nu-l întinzi suficient

Fardul de obraz nu trebuie să păteze tenul. Pentru a evita asta este necesar să îl aplici prin mișcări circulare, de blending. Evită dungile!

Și folosește o pensulă specială, nu pe cea care însoțește produsul, întrucât nu este suficient de mare și pufoasă.

 

Nu-l aplici pe zona potrivită

Nu stăpânești prea bine arta machiajului? Nici nu trebuie! Când te dai cu blush primul lucru pe care trebuie să-l faci e să zâmbești.

Așezi fardul de obraz pe mărul pomeților, iar dacă ești emotivă și te înroșești în obraji duci culoarea și către zonele respective, dar ai grijă la intensitate!

La final poți curăța pensula de produs aplicând tușe și pe gât, căci sigur roșeața ajunge și acolo.

 

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter