Cum să-ți repari pielea după o noapte de petrecere

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai fost la club, poate la un eveniment special și te-ai distrat până dimineața? Tenul tău sigur nu e în cea mai bună formă. Iată cum să-ți repari pielea după o noapte de petrecere!

Cum să-ți repari pielea după o noapte de petrecereCum să-ți repari pielea după o noapte de petrecere

A fost grozav, te-ai simțit bine și te-ai culcat în zorii zilei. Poate nu ai dormit chiar 8 ore, așa că nu e de mirare că te-ai trezit cu cearcăne și pungi. Oricum ritmul tău circadian a fost dat peste cap.

Ai purtat multe ore un machiaj elaborat, iar acum ai senzația aceea neplăcută de ten încărcat. Pentru a se reface în voie, pe timpul nopții pielea ar trebui să fie perfect curată și tratată cu creme de noapte și seruri.

Citește și:

2 trăsături ale feței care se subțiază o dată cu vârsta. Poți corecta asta prin machiaj

4 reguli de îngrijire a pielii pe care este esențial să le respecți

Apoi, poate nu ai consumat numai apă plată sau limonadă, iar licorile bahice au tendința de a usca pielea. La fel fumul de țigară, aerul condiționat, vântul…

Ce e de făcut? Aplică-i tenului tău un tratament SOS! Începe întâi de la interior, cu apă multă, un smoothie nutritiv de legume (80%) și fructe (20%) și un mic dejun copios, dar sănătos!

Demachiază-te temeinic, apoi pe tenul perfect curat fă-ți o baie de aburi ca să deschizi bine porii (varianta clasică home made, cu apă fierbinte și câteva pliculețe de ceai de mușețel, de exemplu), plus o exfoliere care să curețe bine tenul.

Ai grijă să nu freci prea mult, ideea este să îndepărtezi celulele moarte, nu să-ți agresezi pielea.

După aceea aplică o mască detox care să elimine toate toxinele acumulate.  Pasul 2: masca hidratantă, pasul 3 obligatoriu o mască specială pentru zona de contur a ochilor.

Dacă ai purtat un lip stain care de regulă usucă buzele, aplică și o mască reparatoare pentru buze.

La final, crema de față întregește tot acest parcurs, și îți promitem că tenul tău va arăta mult mai bine. Serios, acest ritual este testat personal, iar rezultatele sunt garantate!

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter