4 trucuri de machiaj pe care le poți face cu produse pe care le ai deja

Publicat pe

Apelezi la trucuri de machiaj când vrei să obții un rezultat anume, sau când pur și simplu nu vrei să investești în produse noi. Uite ce poți face cu numai două produse diferite pe care sigur le ai în beauty case-ul tău.

4 trucuri de machiaj pe care le poți face cu produse pe care le ai deja4 trucuri de machiaj pe care le poți face cu produse pe care le ai deja

Îți adori trusa de machiaj sau fardurile mono, dar parcă ai vrea niște nuanțe ceva mai intense. Nu e cazul să mai cumperi încă un rând de farduri, spray-ul fixator de machiaj intesifică nuanța fardurilor cu o singură pulverizare.

Citește și:

Ce tip de primer ți se potrivește

Gene lipite sau prea încărcate? Repară rapid această greșeală după ce ai aplicat mascara

Dacă ai un concealer care parcă este prea gros, prea pudrat, încarcă prea mult și scoate în evidență ridurile de sub ochi, amestecă-l cu puțină cremă hidratantă sau cremă pentru protecție solară SPF 50. Nu bagi în tub crema, faci amestecul pe dosul palmei, la fiecare aplicare.

Ca fardul de ochi să reziste, aplică întâi un alt fard cât mai apropiat de nuanța pielii tale, efectiv pe toată suprafața pleoapei superioare, până sub sprânceană. Acesta funcționează ca o bază și sigur l-ai întâlnit în nenumărate palete.

Vrei o anumită nuanță de ruj, dar nu o găsești nicăieri. Așa ca cea din paleta ta de farduri. Jumătate de problemă este rezolvată! Aplică fardul pe buze și vino peste cu un gloss transparent. Ingenios, nu?!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă