Optimismul înseamnă sănătate!

Publicat pe

Farmaciile Help Net lanseaza  Mai sanatos, mai fericit', o  noua campanie de comunicare a carei idee principala subliniaza importanta fericirii pentru starea de sanatate.  

 

Vizual fericire

Stiai ca optimistii se vindeca mai repede si se imbolnavesc mai greu? Asta pentru ca ei sunt mai fericiti. Si astfel, mai sanatosi. Este dovedit stiintific ca nefericirea si stresul pot duce la probleme de sanatate, deoarece afecteaza sistemul imunitar. Din pacate, romanii se numara printre cele mai nefericite popoare. Intr-un raport mondial al fericirii publicat recent, tara noastra se afla abia pe locul 90, in urma unor tari ca Pakistan, Kosovo, Libia sau Ghana.

 

Toate acestea ne-au motivat sa aducem o schimbare in bine in jurul nostru, prin noua campanie Mai sanatos, mai fericit'. Fericirea este o alegere personala si depinde doar de noi insine sa o simtim.

Din fericire, fericirea se poate reinvata! Astfel, pe site-ul www.helpnet.ro si in farmacii, se vor gasi sfaturi pe care am  putea sa le urmam pentru a ne simti mai fericiti si deci, mai sanatosi: de exemplu sa fim mai optimisti, sa apreciem lucrurile bune din viata noastra, sa radem mai mult, sa petrecem timp cu oameni dragi, sa daruim. Si lista poate continua…

 

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.helpnet.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter